Har du upptäckt ALLT som behöver fixas hemma, nu när du spenderat mer tid där än (någonsin) tidigare? Kliar det kanske i fingrarna att ta tag i allt det där du skjutit på så länge och som stör dig varje gång din blick sveper förbi.

Då ska du få ett bra råd – Du behöver inte göra ALLTING själv. Det är en gammal stereotyp skam som finns kvar hos oss svenskar, att det är viktigt att göra allt själv. Det var något man gjorde förr då det var svårt att finna hjälp och då priset var högt att ta hjälp. Numera kan du få hjälp även med mindre saker – genom att bata ta en en bild på det du vill få gjort genom en app.

Jag ville ge dig några råd på saker som kan vara smart att passa på att ta tag i nu medan du är hemma. Detta är saker som vi ser många andra fått hjälp med.

10 saker du borde passa på att ta tag i hemma:

1.Fästa/borra upp saker på väggen

TV, hylla, tavla, gardiner, spegel…Passa på att få hem en Runner med en slagborr som sätter upp flera saker i ett svep.

2.Måla om en vägg eller ett rum.

Att måla om är inte så komplicerat som det låter och det kan göra stor skillnad och skapa förändring hemma. Eller fräscha upp en möbel genom lite ny färg.

3.Rensa, Rensa Rensa!

två extra händer som du kan dirigera dit de behövs mest. Rensa i garaget, bär ned saker du vill bli av med från vinden, rensa upp i rabatten eller organisera om ditt förråd.

4.Reparationer och småfix.

Gå ett varv hemma. Finns det dörrhandtag, lister, kabelgömmor, skåpsluckor, hatthyllor eller en toalettsits som behöver justeras eller lagas – detta är något vi gör dagligen och till ett väldigt överkomligt pris.

5.Lägg ett nytt golv

Detta är också ett enkelt knep för att skapa en trevlig uppdatering av ditt hem och som gör mer än du tror! Vi kan både köpa golvet och lägga det åt dig.

6.Montera IKEA möbler

Köp nya IKEA-möbler (dem har så mycket kul ju) – och låt oss hämta det, köra hem det och sen även montera ihop det hela åt dig. =)

7.Ta hand om din trädgård

Här kan vi göra allt från att plantera till att rensa rabatter, beskära träd, plantera häck, kratta bort löv, så ny gräsmatta och mycket mer.

8.Bli av med gamla prylar

Gräv ut de där skåpen högst upp eller gör mer plats i ditt vind-/källarförråd. Vi kan hjälpa till att både bära och köra bort dina gamla möbler till återvinningen. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

9.Låt bygga något unikt

Har du alltid velat ha en platsbyggd bokhylla eller ett trädäck utanför lillstugan? Använd fantasin och låt vår extra duktiga Runners komma förbi och ge dig ett prisförslag.

10.Putsa och tvätta

Få hem en person som tvättar alla fönster så solen skiner igenom eller passa på att tvätta och olja in trädäcket. Har du båt så kan vi hjälpa till med i princip det mesta tidskrävande sakerna även där (bottenmålning, vaxning mm).

Vi har över 7 000 Runners som står redo och vi är stolta över att kunna säga att du numera får svar och prisförslag på bara några minuter direkt i appen. Ta en bild på det du vill få gjort så kommer vi förbi och ser till så det blir just, gjort!

appstore-button  google-play-sv

Läs mer på www.taskrunner.se