I somras lanserade vi på TaskRunner möjligheten till rotavdrag. Rot ger dig 30% avdrag på tjänster som kan klassas som reparation, ombyggnad, tillbyggnad eller underhåll i bostaden. Nedan ger vi dig tips på fem tjänster där du kan använda ROT-avdrag på hos TaskRunner.

1. Lägg nytt golv i hallen

Har du repor på golvet i hallen? Har du parkettgolv i hallen är det ofta utsatt för skor, stenar, cyklar och annat som enkelt kan lämna repor. Därför kan det behöva lite extra kärlek ibland. Om du har repor i golvet i hallen kan det vara värt att slipa det, är det dock fler skador kanske du behöver fundera på att lägga nytt golv i ett mer hållbart material.

2. Måla om sovrummet

måla sovrum

Passa på att fräscha upp sovrummet i höst med en ny färg på väggarna eller en fin mönstrad tapet. Med en ny färg på väggarna kan du enkelt få rummet att kännas som nytt.

3. Byt blandare i badrummet

Läcker kranen i badrummet? Byt ut blandare i badrummet, montera ny duschslang eller fixa till duschväggarna. Läckande kranar är ett extremt stort slöseri på våra resurser, så se till att fixa sådant omgående.

4. Byt ut köksluckorna

lackade köksluckor

Har du tröttnat på de gamla luckorna i köket? Att byta ut köksluckorna eller måla om dem är ett enkelt sätt att fräscha upp köket på.

taskrunner hjälp hemma fixa montera transport hänga borra
hänga borra transport taskrunner

5. Glasa in balkongen

Nu när kyligare väder drar in mot landet och de regniga dagarna blir fler och fler kan det vara smart att investera i att glasa in balkongen. Då kan du njuta av de kyligare höstdagarna ute på balkongen med en kopp kaffe i handen. Trevligt, va?

På TaskRunner kan du nyttja rotavdrag för alla ovannämnda tjänster.


På TaskRunner kan du använda dig av rotavdrag på många av våra tjänster och samtidigt spara 30% på priset. Du kan läsa mer om hur du använder rotavdrag på TaskRunner här under fliken “ROT/RUT”.


Ladda ned TaskRunner-appen