fbpx
Hänga och borra2023-08-24T09:29:02+01:00

Slipp låna borrmaskin och få TVn eller gardinstången upphängd redan idag!

Behöver du få upp TV:n på väggen men saknar borrmaskin? Eller har du en massa tavlor som ska hängas upp på väggen men ingen tid att göra det själv? Våra Runners kommer hem tid dig och monterar och hänger upp det mesta, supersmidigt och till ett bra pris!

Så gör du för att anlita hjälp

Skicka en förfrågan nedan eller boka enkelt i appen.

Tjänsten är berättigad till RUT-avdraget vilket innebär att du endast betalar 50% av kostnaden.

Boka hjälp med montering & upphängning

Ladda ner appen och lägg en beställning.

Du kan även fyll i formuläret nedan.

Upphängning och montering

Boka enkelt i appen

Ladda ned appen

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Vad kan du får hjälp med?

  På TaskRunner hjälper vi dig med allt från att hänga upp tavlor på väggen till att montera markisser. Läs mer om vad du kan få hjälp med nedan.

   Vi hjälper dig att borra upp TV:n på väggen. Våra Runners är proffs när det gäller att få upp TV på väggen och kommer med rätt verktyg. Du kan läsa mer om det här.

   Har du köpt nya gardiner som du behöver borra upp på en gardinstång eller gardinskena? Montering av gardiner kan vara lite knepigt, därför erbjuder våra Runners professionell hjälp med att hänga upp gardinstänger eller skenor. Vare sig det är på gipsvägg, betong eller trä. Läs mer och boka gardinupphängning här.

   När det gäller att hänga och borra hyllor på väggen så gäller det att utföra det med rätt material så att hyllorna håller tyngd. Våra Runners sätter upp dina hyllor på väggen. De har full koll på var dina hyllorna kan fästas vare sig det gäller gipsvägg eller andra väggtyper. Du kan läsa mer om det samt boka hjälp här.

   Har du köpt nya snygga tavlor? På TaskRunner kan du boka hjälp med att hänga och borra upp alla typer av tavlor på väggen. Vi har med oss alla hjälpmedel som krävs för att det ska bli rakt och snyggt och tavlorna på rätt höjd. Läs mer här.

   Att hänga och borra upp lampor kan vara knepigt speciellt när det är högt i tak, snedtak eller gipstak. Våra Runners kommer med en stege och rätt kunskap för att sätta upp lampan. Läs mer och boka upphängning av lampor här.

   Ska montera persienner i dina fönster för att skydda från solljus? så kan du boka hjälp med det via TaskRunner. Våra Runners hjälper dig snabbt och smidigt till ett rimligt pris. Läs mer om det här.

   En markis på balkongen eller terassen är perfekt för solskydd under sommarmånaderna. Du kan enkelt få hjälp med att installera markis på TaskRunner Läs mer om det här.

   Solfilm är ett annat alternativ till till exempel persienner eller mörkläggningsgardiner. Vi hjälper dig att montera solfilm på balkong, fönster och terasser. Läs mer om det här.

   Relaterade artiklar

   Ladda ned appen

   För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

   Go to Top