Vanliga frågor

Viktiga riktlinjer under Coronavirusets spridning

På grund av den stora spridningen av Coronaviruset (COVID-19), har vi på TaskRunner tagit fram några riktlinjer för våra kunders och Runners hälsa. Det är viktigt att vi under denna tid tar hand om varandra och kontinuerligt följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. 

Till alla våra kunder: 

Känner du dig sjuk? 

Vid symptom, även milda är det bra ifall du bokar om ditt uppdrag. Kontakta din Runner och meddela dem om det. För avbokningar kontaktar du oss på support@taskrunner.se. Vi gör en full återbetalning.

Har du varit i en riskzon?

Om du har varit i någon av de länder med hög riskzon de senaste 14 dagarna är det bra att du meddelar din Runner och skjuter upp uppdraget.

Undvik kontakt och håll avstånd 

Det är bra att vi som människor håller stort avstånd under denna tid. Skaka inte hand med din Runner och håll ett avstånd på minst 1 meter under uppdragets gång.

Våra Runners har blivit ombedda att följa samma riktlinjer och fortsätter att utföra uppdrag utifrån dessa.

Till alla våra Runners: 

Vi ber dig att vänligen, för allas skull, förhålla dig till dessa riktlinjer när du ska ut på uppdrag. 

1.Känner du dig sjuk? 

Vid symptom, även milda, är det bra ifall du bokar om ditt uppdrag och stannar hemma. Kontakta din kund och meddela dem om det. För avbokningar kontaktar du oss på support@taskrunner.se

2.Har du varit i en riskzon? 

Om du har varit i någon av de länder med hög riskzon de senaste 14 dagarna är det bra att du stannar hemma de närmsta två veckorna och utför inga uppdrag under den tiden. 

3.Dubbelkolla med kunden

Vid bokning av uppdrag, kontrollfråga kunden om de befunnit sig i någon riskzon de senaste 14 dagarna eller känner av några symptom.

4.Undvik kontakt och håll avstånd 

Skaka inte hand med kunden och håll ett avstånd på minst 1 meter under uppdragets gång. Tänk även på att röra så få saker som möjligt hemma hos kunden.

5.Tvätta och desinfektera händerna

Det är viktigt att du tvättar och desinfekterar händer vid början och slutet av varje uppdrag.


Har du några frågor kan du kontakta oss via mejl på support@taskrunner.se eller ringa på 08-87 38 87