Så fungerar det

1.Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med och ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Det blev just mycket enklare att få saker gjorda i vardagen och få tid över!

Behöver du någon som hjälper dig att montera IKEA-möbler, kratta löven eller rent av kör dina grejor till tippen? Bra! Då har du kommit rätt. TaskRunner har tagit fram ett enkelt och säkert sätt för dig att få hjälp med enklare tjänster från kvalitetssäkrade personer i ditt närområde – on-demand.

Du kan få hjälp med i stort sett vad som helst, när som helst och för det pris du själv tycker är rimligt. Glöm dyra räkningar, långa väntetider och oengagerad hjälp. Hjälpen finns närmre än du tror!

Betalning

Betalning sker säkert online via kort. Pengarna deponeras och hålls låsta till dess att uppdraget är slutfört och du är nöjd. Först därefter förs pengarna över till den Runner du anlitat.

Kvalitet

Kvalité är vårt bröd och vatten! Utförandet av tjänster betygsätts och som Runner får du ett omdöme efter varje utfört uppdrag. Vi intervjuar alla våra Runners för att säkerställa deras kompetens. Detta gör att vi kan hålla hög kvalité på vår tjänst.

Skatt

Uppdragsgivare: Under 10 000 kronor per ett och samma avtalspar per år behöver du ej betala arbetsgivaravgifter eller skatt.
Runner: Var person har en unik skatteprofil beroende på ålder och inkomst. Olika belopp medför olika skattekonsekvenser. Ta reda på vad som gäller för dig.

Säkerhet

Att du ska känna dig säker när du använder TaskRunner är självklart för oss. Alla Runners genomgår därför kontroller och olika träning för att kunna bemöta dig på ett så bra sätt som möjligt. Ditt uppdrag är dessutom försäkrat via If.

Få hjälp inom några minuter av kvalitetssäkrade Runners i ditt närområde.

Kvalitetssäkrade Runners – Våra Runners genomgår en bakgrundskontroll samt intervju för att du ska känna dig trygg när du anlitar en Runner.

Erfarenhet & expertise – Alla Runners är erfarna och duktiga inom sina områden.

Betyg & tidigare omdömen – Endast högpresterande Runners får vara en del av vårt nätverk. Vi följer kontinuerligt upp alla Runners. Du kan även se Runners betyg och tidigare omdömen från andra kunder.

Det tar bara 30 sekunder att skapa ett uppdrag, helt gratis!

HUR FUNGERAR DET?

Uppdragsgivare – lägger ut uppdraget

  1. Du lägger snabbt och enkelt ut ett uppdrag helt gratis.
  2. Du får svar direkt från olika Runners i närheten som ber om att få utföra ditt uppdrag.
  3. Du väljer sedan en Runner och deponerar beloppet som hålls i trygg förvar tills uppdraget är utfört och du är nöjd. När du godkänt uppdraget förs pengarna över till den Runnern du anlitat.

Runner – utför tjänsten

  1. Kolla på uppdragslistan och hitta ett uppdrag i ditt område som passar dig.
  2. Lägg ett bud och få svar från uppdragsgivaren. Vi skickar meddelanden via webbsidan eller som meddelande direkt till din telefon.
  3. När uppdraget är utfört förs pengarna över till ditt konto.

Betalning

Efter att du som uppdragsgivare anlitat en Runner som passar just ditt uppdrag betalar du enkelt och säkert genom vår plattform. Det belopp du betalar hålls i tryggt förvar av vår betalningspartner Stripe tills dess att uppdraget är utfört och du är nöjd – först då förs pengarna över till Runnern. Vi accepterar alla vanliga betal- och kreditkort och tar f.n en förmedlingsavgift om 19%. Om du exempelvis betalar 1000 kr för ett uppdrag kommer alltså den anlitade Runnern erhålla 810 kronor.

Säkerhet

Alla Runners går igenom kontroller och olika verifikationer för att säkerställa deras kvalitet. Som uppdragsgivare har du möjlighet att ge omdöme på den Runner du anlitat. De som utför uppdragen är oftast studenter, pensionärer eller andra som har tid över och vill hjälpa till.

Skatt

För Runners: Varje privat individ har en unik skatteprofil beroende på var man bor och vad man har för inkomster. Olika belopp medför även olika skattekonsekvenser. Det är upp till Runnern att själv ta reda på vad som gäller och att deklarera sina inkomster.

För Uppdragsgivaren: Så länge summan inte överstiger 10 000 SEK mellan ett och samma avtalspar (det vill säga mellan en Runner och en Uppdragsgivare) per år, behöver inte uppdragsgivaren ta något ansvar för skatter eller arbetsgivaravgifter.

Är summan under 1 176 SEK behöver du ej lämna någon kontrolluppgift.

TaskRunner ställer sig utanför denna process då vi endast tillhandahåller en serviceplattform där användarna kan knyta kontakt och kommunicera.

För mer information om hur just du bör göra besök Skatteverkets hemsida.

För ytterligare information läs gärna våra allmänna villkor.

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag