Så fungerar det

Att beställa hjälp från TaskRunner är enkelt och snabbt. Börja med att ladda ner appen och skapa sen ett uppdrag. Du får svar inom några minuter från våra händiga Runners. Du kan även beställa direkt på webben här.

1.Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med och ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Få saker gjorda i vardagen och få tid över!

Behöver du någon som hjälper dig att montera IKEA-möbler, kratta löven eller måla om barnens sovrum? Bra! Då har du kommit rätt. TaskRunner har tagit fram ett enkelt och säkert sätt för dig att få hjälp med allt från mindre hushållsnära tjänster till större renoveringar från kvalitetssäkrade personer i ditt närområde – on-demand.

Du kan få hjälp med i stort sett vad som helst, när som helst och för ett rimligt pris. Dessutom kan du få ROT/RUT avdrag på de flesta av våra tjäsnter. Glöm dyra räkningar, långa väntetider och oengagerad hjälp. Hjälpen finns närmre än du tror!

Betalning

Betalning sker säkert via kort direkt i appen. Pengarna deponeras och hålls låsta till dess att uppdraget är slutfört och du är nöjd. Först därefter förs pengarna över till den Runner du anlitat.

Kvalitet

Kvalité är vårt bröd och vatten! Utförandet av tjänster betygsätts och Runners får omdöme efter varje utfört uppdrag. Vi intervjuar alla våra Runners för att säkerställa deras kompetens.

Säkerhet

Att du ska känna dig säker när du använder TaskRunner är självklart för oss. Alla Runners genomgår därför kontroller för att kunna bemöta dig på ett så bra sätt som möjligt. Ditt uppdrag är dessutom försäkrat via If.

Våra Runners

Alla intervjuas & ID-verifieras

Vi intervjuar personligen alla Runners och gör en bakgrundskoll. Alla Runners legitimation verifieras även genom Bank ID. Att du ska känna dig trygg när du anlitar en Runner är av största vikt för oss.

Tidigare erfarenheter

Våra Runners är erfarna och duktiga inom sina områden. Runners kan endast buda på och genomföra de tjänster de är verifierade inom.

Betyg efter varje uppdrag

Endast högpresterande och högt betygsatta Runners får vara en del av vårt nätverk. Runners som inte presterar bra stängs av från plattformen enligt vår avstängningspolicy.

Betalning

När du som uppdragsgivare väljer och anlitar en Runner, så betalar du enkelt och säkert genom vår plattform. Det belopp du betalar hålls i tryggt förvar av vår betalningspartner Stripe tills dess att uppdraget är utfört och du är nöjd – först då förs pengarna över till Runnern.

Vi accepterar alla vanliga betal- och kreditkort.

När du accepterar ett bud från Runnern kan du även enkelt se pris både med och utan ROT/RUT-avdrag.

Du kan se genomsnittliga priser i vår prislista.

Uppdragsgivare – lägger ut uppdraget

 1. Du lägger snabbt och enkelt ut ett uppdrag helt gratis.
 2. Du får svar direkt från olika Runners i närheten som ber om att få utföra ditt uppdrag.
 3. Du väljer sedan en Runner och deponerar beloppet som hålls i trygg förvar tills uppdraget är utfört och du är nöjd. När du godkänt uppdraget förs pengarna över till den Runnern du anlitat.

  Runner – utför tjänsten

  1. Kolla på uppdragslistan och hitta ett uppdrag i ditt område som passar dig.
  2. Lägg ett bud och få svar från uppdragsgivaren. Du får en notis i appen.
  3. När uppdraget är utfört förs pengarna över till ditt konto.

  Se alla våra tjänster

  Allt ifrån hänga & borra till trädgårdhjälp.

  Till alla våra tjänster

  Skatt

  Uppdragsgivare:

  Våra Runners är egenanställda och drar av skatter och arbetsavgifter via bolaget GigaPay. Det betyder att du som Uppdragsgivare inte behöver ta något ansvar för skatter eller arbetsgivaravgifter.

  Runner:

  Som Runner är du egenanställd via bolaget GigaPay varje gång du tar ett uppdrag via TaskRunner. Dina skatter och arbetsavgifter hanteras av egenanställningsbolaget och du får ut din utbetalning i nettolön – skattad och klar.

  Testa redan idag!

  Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag.