Handyman2020-12-08T14:51:03+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul med

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Ladda ner TaskRunner!

Ladda ned appen från AppStore eller
Google Play och få hjälp redan idag!

 
Sms:a mig en länk till appen

Så fungerar det

1.Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2.Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3.Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Vad är en handyman?

Boka en handyman redan idag! handyman

Behöver du borra upp gardinstänger i taket eller hänga upp en lampa? Våra Runners är kvalitetssäkrade och fixar de flesta handyman-jobben.

En handyman eller en hantverkare är en händig person som fixar alla de där småjobben hemma – från ett handtag som sitter löst till en bokhylla som behöver hängas upp. Våra Runners är händiga personer med erfarenheter av allt från bygg och snickeri till målning. Så när du behöver en proffsig handyman för de där oavslutade projekten hemma, tveka inte på att anlita en av våra erfarna Runners

Hänga & borra

Våra Runners kan hjälpa dig med det flesta när det gäller att hänga och borra upp saker så som tavlor, speglar, hyllor, skåp, lampor, m.m. Beskriv vad det är som behöver hängas upp, om verktyg behövs och vilket material väggen som ska borras i är.

Boka någon som kan hjälpa dig med ‘Hänga & borra’.

Reparation & fix

Ibland går saker bara sönder – handtag lossnar och gångjärn börjar knarra. Våra händiga Runners kan ta hand om allt småfix hemma hos dig snabbt och smidigt.

Det här bör du tänka på innan du anlitar en handyman:

  • Var noga med din beskrivning – vad är det exakt som ska göras? Sätt ett estimat på hur lång tid arbetet kommer att ta, om verktyg behövs och ta med viktiga mått.
  • Lägg till bilder – gör ditt uppdrag ännu tydligare genom att lägga till bilder på det som ska göras. Det hjälper Runnern att estimera hur hen kan utföra uppdraget.
  • Kommunicera med Runnern – ställ frågor om hantverkarens expertis, tidigare uppdrag och tillgång till verktyg så att du kan anlita bäst Runner för jobbet.

Boka någon som kan hjälpa dig med ‘Reparation & fix’.

Måla

Letar du efter någon som kan måla om hemma hos dig? På TaskRunner kan du få hjälp av flera duktiga målare.

Viktigt att tänka på när du ska skapa ett uppdrag för målning:

  • Yta – Hur stor är ytan som ska målas? Är det en enda vägg eller ett helt rum och tak?
  • Verktyg – Har du alla nödvändiga verktyg som behövs för målningen som t.ex. olika färgroller och hinkar? Eller behöver Runnern kanske ha med sig en stege.
  • Omfattning & tid – Gör ett estimat på hur länge målningen kan ta – tänk t.ex. på om det behöver målas flera gånger eller väggen spacklas innan.

Boka någon som kan hjälpa dig med ‘Måla’.

Övrigt

Osäker på vilken kategori det du behöver hjälp med tillhör? Det gör inget! Skriv bara vad du behöver hjälp med och ta emot bud på vad det kan kosta. Du får vanligtvis svar inom 3 minuter.

Priser

Vi har inga fasta priser på TaskRunner. Priser varierar beroende på en hel del olika saker. När du skapar ditt uppdrag kan du själv välja om du vill sätta ett pris som du är villig att betala (detta pris kan sedan diskuteras och förhandlas med budande Runners) eller helt enkelt ta emot bud.

När du ska sätta pris själv – tänk på hur lång tid arbetet kommer ta, omfattningen och expertisen som behövs för att klara av jobbet.

När du ska ta emot bud – behöver du själv inte räkna ut hur mycket du bör betala. Men tänk på att ge en utförlig beskrivning på arbetet så att våra Runners kan göra ett bra estimat på budet.

Du hittar våra prisexempel här.

Verktyg

Ibland är det så att man inte har rätt verktyg för det som behöver utföras hemma. När du lägger upp ett uppdrag på TaskRunner är det viktigt att du kommunicerar vilka verktyg som Runnern behöver ha med sig. Våra Runners tar då med sig stegen eller borrmaskinen så slipper du tänka på det.

Artiklar

Några av våra Runners

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag

 

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.

Läs mer

Våra kunder om TaskRunner

Våra kunder har gett 10 000 skriftliga omdömen till våra Runners varav 9500 är 5 stjärnor.

Till toppen