fbpx
Målning & tapetsering2023-06-05T14:11:44+01:00

Hjälp med att måla & tapetsera

målare

Ska du måla eller tapetsera om? TaskRunner har god erfarenhet inom målning och tapetsering och hjälper dig gärna med det. Våra erfarna Runners erbjuder många olika tjänster inom målning och tapetsering för just ditt behov.

Så gör du för att anlita hjälp

Skicka en offertförfrågan nedan eller boka enkelt i appen. Målning är ROT-berättigat vilket innebär att du endast betalar 70% av arbetskostnaden.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Vad kan vi hjälpa dig med?

  På TaskRunner hjälper vi dig med allt från fasadmålning till tapetsering.

  Ska du måla om inomhus och behöver hjälp så kan du anlita en av våra erfarna Runners att göra jobbet åt dig. Viktigt är att se till att isolera ytor med maskeringstejp och golvskyddspapp. Vi hjälper dig genom hela processen. Läs mer här.

  Är det dags att måla om din träfasad? Vi hjälper dig med alla förberedelser och själva målningen, så allt blir så bra som möjligt. Behöver du hjälp med att målningen så finns TaskRunner för dig att anlita en Runner som gör jobbet snabbt och bra. Läs mer om det här.

  Behöver fasaden målas om eller målas från grunden? På TaskRunner har vi erfarenhet av fasadmålning och hjälper dig med all typ av målning. Träfasader, putsfasad och även plåtfasad kan vi hjälpa till med. Läs mer här.

  Är det dags att tapetsera om på nytt? Tapetsering kan vara en tidskrävande och lång process där man måste vara väldigt noggrann för att utföra jobbet rätt. Tveka då inte att ta hjälp ifrån TaskRunner, vi hjälper dig smidigt med tapetseringen med bra resultat. Läs mer här.

  Vid lackering behöver du tänka på ett bra förarbete. Vi rekommenderar även att använda golvslipmaskin, något vi kan erbjuda. Våra Runners har erfarenhet kring lackering och hjälper dig gärna med jobbet. Läs mer om det här.

  På TaskRunner kan du enkelt boka hjälp med målning eller tapetsering. Vi har en smart app som kopplar ihop dig med våra erfarna Runners.

  Så gör du för att boka hjälp:

  1. Skapa ett uppdrag via vår app eller formulären ovan.
  2. Beskriv vad du behöver hjälp med och lägg till bilder
  3. Välj tid och plats för uppdraget

  Våra Runners kommer buda på ditt uppdrag och du väljer den som passar dig bäst. Du kan se deras betyg, erfarenheter och omdömen under deras profil.

  Behöver du hjälp?

  Ladda ner app

  Relaterade artiklar

  Ladda ned appen

  För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

  Go to Top