Montera möbler2020-12-08T14:57:32+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Ladda ner TaskRunner!

Ladda ned appen från AppStore eller
Google Play och få hjälp redan idag!

 
Sms:a mig en länk till appen

Så fungerar det

1.Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2.Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3.Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Behöver du hjälp med att montera möbler?

Oavsett om du behöver hjälp med monteringen av ett helt garderobssystem från IKEA eller upphängningen av en lampa från JYSK, kan våra kvalitetssäkrade Runners hjälpa dig med att montera möbler redan idag.

Vissa tycker att det kan vara riktigt kul att montera sina möbler själv, men vi ser även att det finns många anledningar till varför de flesta skulle hellre slippa det. Du kanske har inhandlat lite för många möbler och det är mycket som behöver monteras eller så har du helt enkelt ingen lust eller tid. Det tycker vi är helt okej! På TaskRunner har vi Runners som är riktigt duktiga på all sorts möbelmontering. Våra Runners kommer hem till dig och monterar dina nya möbler åt dig redan idag.

Hur fungerar det?

Du skapar ett uppdrag direkt i appen – snabbt och smidigt. Gör så:

  1. Ange en kort beskrivning om vilka möbler det är som ska monteras. Lägg gärna till en bilder och alla viktiga mått.
  2. Lägg in plats på var uppdraget ska utföras samt ett förslag på en tid då du vill att det helst ska göras.
  3. Du väljer hur mycket du är villig att betala för att få möblerna monterade eller om du vill ta emot bud. Läs mer om priser längre ned på sidan.

Vad händer sen?

När uppdraget är upplagt kommer våra kvalificerade Runners att buda på uppdraget. I appen kan du läsa Runners tidigare omdömen och se vilka uppdrag de har utfört. Du kan även chatta med dem. När du har valt att anlita en Runner betalar du tryggt och säkert direkt i appen. Vi släpper inte pengarna förrän du har godkänt uppdraget.

Montera möbler – Runners hjälper dig

montera möbler

När du har anlitat en Runner kan du ringa eller skriva till Runner för att komma överens om tid och detaljer. Runner kommer vid bestämd tid och hjälper dig att montera möbler. Alla våra Runners är duktiga inom sina områden och har erfarenhet av montering av möbler från tidigare utförda arbeten.

Emballaget

Vid montering av möbler tillkommer även emballage. När monteringen av möblerna är klar kan Runnern du anlitat ta med sig emballaget till tippen. Men tänk på att detta är viktigt att ta med i beskrivningen för uppdraget så att Runner kommer förberedd.

Väggförankring

Behöver möblerna som ska monteras även sättas fast på väggen? Ta med det i beskrivningen. Det är bra att förklara att det nymonterade skåpet ska borras fast i en betongvägg – då vet Runnern att han ska ta med sig borrmaskin och att uppdraget är mer omfattande.

Bärhjälp

Utöver montering av möbler kan du även få hjälp med placeringen av dessa. Behöver du endast hjälp med att till exempel bära upp en nyinköpt soffa upp till femte våningen? Då kan du lägga upp ett uppdrag som endast innefattar bärhjälp här.

Priser

Vi har inga fasta priser på TaskRunner. Priser varierar beroende på en hel del olika saker. När du skapar ditt uppdrag kan du själv välja om du vill sätta ett pris som du är villig att betala (detta pris kan sedan diskuteras och förhandlas med budande Runners) eller helt enkelt ta emot bud.

När du ska sätta pris själv – tänk på hur lång tid arbetet kommer ta, omfattningen och expertisen som behövs för att klara av jobbet.

När du ska ta emot bud – behöver du själv inte räkna ut hur mycket du bör betala. Men tänk på att ge en utförlig beskrivning på arbetet så att våra Runners kan göra ett bra estimat på budet.

Du hittar våra prisexempel här.

Verktyg

Ibland är det så att man inte har rätt verktyg för det som behöver utföras hemma. När du lägger upp ett uppdrag på TaskRunner är det viktigt att du kommunicerar vilka verktyg som Runnern behöver ha med sig. Våra Runners tar då med sig stegen eller borrmaskinen så slipper du tänka på det.

Artiklar

Testa redan idag!

Ladda ner appen och få hjälp med monteringen

 

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag

 
Till toppen