Behöver du ta hjälp med flera saker i hemmet, till exempel sätta upp en gardinskena, måla om ett rum och kratta löv i trädgården? I TaskRunner-appen kan du smidigt skapa ett uppdrag för flera tjänster du behöver hjälp med. På så sätt slipper du skapa flera olika uppdrag, och därmed ta emot flera bud. Nu samlas ditt bud under ett och samma uppdrag.

Intresserad av hur du gör? Kika på instruktionerna nedan!

 

1. Ladda ner appen

Om du inte redan har gjort det, ladda ner TaskRunner-appen.

 

2. Skapa ett uppdrag

Tryck på ‘Skapa Uppdrag’ på första sidan i appen. Välj sedan en kategori, som är en av de tjänster du behöver hjälp med.

Till exempel, om du behöver hjälp med att måla inomhus och borra upp gardinskena, kan du välja ‘Målning inomhus’ som kategori.

 

 

3. Skriv i fritext vad du behöver hjälp med

I första steget, i fritext-fältet, skriver du vilka andra tjänster du behöver hjälp med. Bifoga gärna bilder som kan hjälpa en Runner förstå mer om alla de tjänster du behöver hjälp med!

Till exempel, om du behöver hjälp med att måla inomhus och borra upp gardinskena, kan du skriva i fritext: Jag behöver både hjälp med att måla inomhus och att borra upp en gardinskena.

 

buddycompany

 

4. Fyll i resterande information som vanligt

Därefter kan du fylla i all annan information som vanligt – när du behöver hjälp, var du behöver hjälp samt om du vill föreslå pris eller ta emot bud från våra Runners.

 

5. Klart!

Nu är det bara att lägga upp uppdraget. Våra Runners tar sedan hänsyn till hela uppdraget när de budar. Det kan inte bli enklare!

 


TaskRunner kan hjälpa dig med allt från tapetsering och byte av fönster till köksrenovering och borrning. Du kan läsa mer om alla våra tjänster här.


Ladda ned TaskRunner-appen

appstore-button  google-play-sv