Boka köksrenovering med TaskRunner

köksrenovering

Ska du renovera köket? Vi på TaskRunner hjälper dig gärna med renoveringen på ett väldigt smidigt sätt. Vi har Runners med lång erfarenhet av köksrenoveringar som hjälper dig utefter din önskan.

Så gör du för att anlita hjälp

Skicka en offertförfrågan nedan eller boka enkelt i appen. Köksrenovering är ROT-berättigat vilket innebär att du endast betalar 70% av arbetskostnaden.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Köksrenovering – Vad kan vi hjälpa dig med?

Köksrenovering är ett stort projekt som kan inkludera allt från installation av vitvaror till målning och platsättning. På TaskRunner hjälper vi dig med det flesta du kan behöva under ditt köksprojekt.

Är det dags att byta bänkskiva? Kanske marmor, rostfritt stål, trä, glas, kakel eller varför inte keramik? Oavsett vilken typ av bänkskiva du vill byta till så hjälper vi dig med bytet. Vi hjälper dig installera nya bänkskivan och skära loss din gamla bänkskiva. Läs mer här.

Ska du byta luckor i ditt kök? Vi på TaskRunner hjälper dig med bytet. Att byta luckor i köket är ett enkelt ingrepp för att återuppliva ett kök. Vi hjälper dig också med att avlägsna gamla luckor och installera dom nya. Läs mer här.

Behöver du hjälp med att sätta kakel i ditt kök? TaskRunner har lång erfarenhet av plattsättning av kakel. Vi hjälper dig efter dina önskemål och sätter upp kakel i ditt kök på ett mycket smidigt och professionellt sätt. Läs om det här.

Om du behöver hjälp med att byta blandare i ditt kök så finns vi här för dig. Vi hjälper dig med installationen av din nya blandare. Våra Runners gör det lätt för dig med bytet till din nya blandare. Läs mer här.

Ska du installera en ny tvättmaskin, diskmaskin eller varför inte en kyl och frys? Vi hjälper dig av installation av alla typer av vitvaror till ditt kök. Våra Runners hjälper dig avlägsna gamla vitvaror såväl som att installera dom nya. på ett smidigt sätt. Läs mer här.

Ska du måla ditt kök så hjälper vi på TaskRunner dig med målningen. Våra erfarna Runners är händiga och hjälper dig utefter din önskan med målning. Vi hjälper dig med alla ytor och gör jobbet så du känner dig nöjd. Läs mer här.

Att lackera gamla luckor återupplivar köket. Behöver du lackera befintliga luckor i ditt kök och behöver hjälp med detta? Vi på TaskRunner hjälper dig gärna med lackering av luckor. Vi hjälper dig genom hela processen med förarbete och lackering. Läs om det här.

Vid dragning av el hjälper vi gärna dig. Vi har Runners som är elektriker med god kunskap av el inom köksrenovering. Vi hjälper dig med om-/dragning av elledningar, installation av eluttag som såväl lamputtag. Läs om det här.

Behöver du hjälp?

Ladda ner app

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.