Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

SKAPA UPPDRAG
Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Behöver du hjälp? Boka online.

SKAPA UPPDRAG

Så fungerar det

1.Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2.Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3.Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Behöver du två extra händer för något?

Vill du ha hjälp med något som kräver mer än en person? Om du ska bära eller flytta något eller behöver hjälp med i stort sett vad som helst som kräver ett extra par händer, då löser vi det. Vi hjälper dig med allt från att bära tunga föremål, gräva i trädgården, hämta någonting för leverans eller vad du nu är i behov av. Du säger vilken typ av hjälp du behöver och vi kommer på momangen. Vi hjälper dagligen ett stort antal personer att hugga i där det behövs när man är ensam eller behöver ytterligare en person. TaskRunner skickar hem en handyman med rätt utrustning för just det du vill ha hjälp med redan idag, till ett riktigt bra pris.

Hur fungerar det?

Att skapa ett uppdrag på TaskRunner är superenkelt och kostnadsfritt.

  1. Beskriv vad det är du behöver få behöver hjälp med.
  2. Välj plats och tid för när uppdraget ska helst utföras.
  3. Bestäm vad du vill betala eller ta emot bud. Läs mer om priser & budgivning längre nedan.

Vad händer sen?

När uppdraget är upplagt kommer våra kvalificerade Runners att buda på uppdraget. I appen kan du läsa Runners tidigare omdömen och se vilka uppdrag de har utfört. Du kan även chatta med dem. När du har valt att anlita en Runner betalar du tryggt och säkert direkt i appen. Vi släpper inte pengarna förrän du har godkänt uppdraget.

Priser

Vi har inga fasta priser på TaskRunner. Priser varierar beroende på en hel del olika saker. När du skapar ditt uppdrag kan du själv välja om du vill sätta ett pris som du är villig att betala (detta pris kan sedan diskuteras och förhandlas med budande Runners) eller helt enkelt ta emot bud.

När du ska sätta pris själv – tänk på hur lång tid arbetet kommer ta, omfattningen och expertisen som behövs för att klara av jobbet.

När du ska ta emot bud – behöver du själv inte räkna ut hur mycket du bör betala. Men tänk på att ge en utförlig beskrivning på arbetet så att våra Runners kan göra ett bra estimat på budet.

Du hittar våra prisexempel här.

Verktyg

Ibland är det så att man inte har rätt verktyg för det som behöver utföras hemma. När du lägger upp ett uppdrag på TaskRunner är det viktigt att du kommunicerar vilka verktyg som Runnern behöver ha med sig. Våra Runners tar då med sig stegen eller borrmaskinen så slipper du tänka på det.

Testa redan idag!

Ladda ner appen och få hjälp idag

 

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.