Bortforsling av möbler2020-12-08T15:22:55+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Ladda ner TaskRunner!

Ladda ned appen från AppStore eller
Google Play och få hjälp redan idag!

 
Sms:a mig en länk till appen

TaskRunner – Bortforsling av möbler – Vi fixar transporten!

TaskRunner tar hand om bortforsling av möbler

Har man inte tillgång till en större bil eller släp kan det vara lite svårt att transportera möblerna till återvinningen själv.

På TaskRunner har vi hundratals Runners med bilar, skåpbilar och släp som kan hjälpa dig med allt från att slänga säng till och tömma hela källaren på möbler. Våra Runners kan erbjuda både transport– och bärhjälp eller en av vardera om så önskas. 

Detta kan vi på TaskRunner hjälpa dig att köra till återvinningen: 

  • Gamla sängar, trasiga soffor, smutsiga bord och andra mindre som större möbler
  • Vitvaror som är ur funktion
  • Avfall efter t.ex. kök och badrumsrenovering
  • Leksaker, kläder, inredningsdetaljer etc.

Har du köpt en ny möbler eller vill transportera en möbel till second hand-butiken? På TaskRunner hjälper vi även med andra typer av leveranser från A till B. Du kan läsa mer om det och boka här.

Person packar möbler på släp

Se exakt hur du gör nedan.

Så gör du för att boka bortforsling av möbler  

Behöver du hjälp redan idag eller imorgon? Inga problem! På TaskRunner kan du få hjälp redan samma dag om så önskas. Så gör du för att boka bortforsling av möbler:

  1. Ladda ned vår app “TaskRunner – Få jobbet gjort”. Du hittar appen här.
  2. Välj “Skapa uppdrag”, lägg till bilder, beskrivning, plats och annan relevant information
  3. Chatta med intresserade Runners och ta emot bud
  4. Anlita den Runner som passar dig bäst och få hjälp med bortforsling av möbler 

Kika gärna på vår instruktionsvideo om hur du lägger upp ett uppdrag till vänster. Vi lovar att det är superenkelt och tar bara några minuter.

Så funkar betalning

På TaskRunner sker betalningen tryggt och säkert direkt i appen. Du betalar i samband med anlitande av Runner. Pengarna hålls sedan hos oss på TaskRunner tills uppdraget är slutfört och godkänt av dig och Runner. På detta sätt kan båda parter, både du som kund och våra Runners, känna sig trygga. 

Vi tar endast emot kortbetalning på TaskRunner. All bankinformation är krypterad och vi samarbetar med Stripe för att ta emot betalningar. Tänk på att betalning utanför appen via swish eller liknande är förbjudet. Du kan läsa mer om detta i våra användarvillkor. 

Läs mer om hur du bokar tjänster på TaskRunner här eller se instruktionsvideo ovan.

Priser för våra tjänster

På TaskRunner gäller inga fasta priser för de förmedlade tjänsterna. Runners budar olika prisförslag under uppdraget. 

Priser för bortforsling av möbler brukar dock ligga på ca. 300 – 1500 kr per uppdrag. Detta pris kan variera beroende på antalet möbler, körsträcka, storlek, tyngd, olika förhållanden och mera.

Se prislista
transport pris app

Behöver du få bort möbler? Saknar man tillgång till bil kan det vara svårt att ordna transport av möbler på ett smidigt och bra sätt. Men på TaskRunner kan vi erbjuda bortforsling av möbler och även tipsa dig om hur du gör rätt när du ska slänga möbler. 

Att slänga möbler rätt – en kort guide

När man ska slänga möbler är det viktigt att man tar sitt miljöansvar och inte slänger möbler varsomhelst. Varje individ har ansvar för sina sopor och bör göra rätt när det gäller återvinningen av dessa. 

Detta bör du tänka på när du ska slänga möbler: 

  • Skick – Är möbeln i relativt gott skick? Tänk på att det då alltid är bäst att ta möbeln till en second hand-butik eller sälja den vidare så att den kan få ett nytt liv. Lägg ut en annons på internet eller transportera möbeln till en second hand-affär. 
  • Material – Kan materialet möbeln är gjord av återanvändas till någonting? Har du t.ex. en träpall där benen fortfarande är i gott skick? Testa dig då kanske på en liten DIY och omvandla den till en annan möbel – kul och miljösmart.

Så slänger du möbler:

När det gäller bortforsling av möbler så är det viktigt att tänka på att möblerna inte ska slängas varsomhelst utan ska lämnas på avsedd plats. Detta är då oftast ett grovsoprum eller en återvinningscentral. 

Bor du i en lägenhet med ett grovsoprum nära finns det möjlighet att du kan slänga möbler där, detta gäller dock inte för alla grovsoprum. Se till att läsa återvinningsreglerna för just din kommun innan du väljer var möblerna ska slängas.

Har du inte tillgång till ett grovsoprum så ska möblerna transporteras till närmaste återvinningscentral.

Artiklar

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag.

 

Några av våra Runners

Är du försäkrad när du använder TaskRunner?

Alla våra uppdrag är försäkrade via If, så att både du och Runner kan känna er trygga under det pågående uppdraget. Dock gäller det lite andra regler vid transport av saker. Du kan läsa mer om dessa regler och vår försäkring här. 

Läs mer

Våra kunder om TaskRunner

Våra kunder har gett 10 000 skriftliga omdömen till våra Runners varav 9500 är 5 stjärnor.

Till toppen