Plantera2021-02-05T13:20:04+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

SKAPA UPPDRAG
Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Behöver du hjälp? Boka online.

SKAPA UPPDRAG

Så fungerar det

1.Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2.Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3.Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Vi hjälper dig med planteringen i trädgården

Planerar du att skapa en fin rabatt eller plantera nya rosbuskar i trädgården? På TaskRunner kan du anlita en Runner med gröna fingrar som hjälper till att göra din trädgård extra fin. Du kan få trädgårdshjälp redan idag till ett riktigt bra pris.

Hur fungerar det?

Att skapa ett uppdrag på TaskRunner är superenkelt och kostnadsfritt.

Ange en kort beskrivning på vad du behöver hjälp med. Ange viktigt info som till exempel hur många buskar ska planteras och om Runners behöver ha med sig verktyg Lägg in plats på var uppdraget ska utföras samt ett förslag på en tid då du vill att det helst ska göras. Du väljer hur mycket du är villig att betala för trädgårdshjälpen eller ta emot bud. Läs mer om priser & budgivning längre ned på sidan.

Verktyg

När du skapar ditt uppdrag, tänk på att beskriva ifall Runnern behöver ha med sig några specifika verktyg. Behövs till exempel en stor spade för att gräva eller kanske en kärra?

Priser

Vi har inga fasta priser på TaskRunner. Priser varierar beroende på en hel del olika saker. När du skapar ditt uppdrag kan du själv välja om du vill sätta ett pris som du är villig att betala (detta pris kan sedan diskuteras och förhandlas med budande Runners) eller helt enkelt ta emot bud.

När du ska sätta pris själv – tänk på hur lång tid arbetet kommer ta, omfattningen och expertisen som behövs för att klara av jobbet.

När du ska ta emot bud – behöver du själv inte räkna ut hur mycket du bör betala. Men tänk på att ge en utförlig beskrivning på arbetet så att våra Runners kan göra ett bra estimat på budet.

Du hittar våra prisexempel här.

Testa gratis redan idag!

Ladda ner TaskRunner och lägg upp ett kostnadsfritt uppdrag.

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.

Artiklar

Go to Top