Trädgårdshjälp2020-12-08T15:04:01+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

<h

Ladda ner TaskRunner!

Ladda ned appen från AppStore eller
Google Play och få hjälp redan idag!

 
Sms:a mig en länk till appen

Så fungerar det

1.Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2.Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3.Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Trädgårdshjälp? Ogräset rensar inte sig själv.

trädgårdshjälp

Ibland kan det vara skönt att få trädgårdshjälp så att man slipper göra allting själv. Vi hjälper dig med allt från gräsklippning, krattning av löv, plantering, vattning, beskärning eller att transportera hem jordsäckar. Du säger vilken typ av trädgårdsarbete du behöver hjälp med och vi ordnar det.

Hur fungerar det?

Att skapa ett uppdrag på TaskRunner är superenkelt och kostnadsfritt.

  1. Välj trädgårdshjälp, ange en kort beskrivning på vad du behöver hjälp med. Ange viktigt info som till exempel hur många buskar ska beskäras och om Runners behöver ha med sig verktyg
  2. Lägg in plats på var uppdraget ska utföras samt ett förslag på en tid då du vill att det helst ska göras.
  3. Du väljer hur mycket du är villig att betala för trädgårdshjälpen eller ta emot bud. Läs mer om priser & budgivning längre ned på sidan.

Har du något trädgårdsprojekt på gång och behöver ett par extra händer? Eller kanske ska du iväg på semester och behöver att någon vattnar dina rosbuskar eller krattar löven under hösten? Våra händiga Runner med gröna fingrar tar hand om din trädgård. Och det bästa av allt? Du kan boka trädgårdshjälp redan samma dag.

Plantera

Våra trädgårds-Runners är utbildade inom trädgårdsskötsel och är mycket duktiga på sina områden. De kan hjälpa dig med rådgivningen och planteringen i din trädgård, balkong eller gård.

Bortforsling av grenar och sly

På TaskRunner kan du få hjälp med att till exempel forsla bort nedskurna grenar, säckar med löv och annat trädgårdsskräp. Ta gärna en bild på det som ska forslas bort så kommer Runner med bilen eller släpvagnen och plockar upp det.

Klippa och beskära

Att rensa ogräs, beskära buskar och klippa gräsmattan kan vara ganska tidskrävande. Få trädgårdshjälp av våra Runners – de är händiga och tar med sig rätt verktyg.

Verktyg

När du skapar ditt uppdrag, tänk på att beskriva ifall Runnern behöver ha med sig några specifika verktyg. Behövs till exempel en stege för att plocka äpplena eller en såg för att skära ned en gren?

Priser för trädgårdshjälp

Vi har inga fasta priser på TaskRunner. Priser varierar beroende på en hel del olika saker. När du skapar ditt uppdrag kan du själv välja om du vill sätta ett pris som du är villig att betala (detta pris kan sedan diskuteras och förhandlas med budande Runners) eller helt enkelt ta emot bud.

När du ska sätta pris själv – tänk på hur lång tid arbetet kommer ta, omfattningen och expertisen som behövs för att klara av jobbet.

När du ska ta emot bud – behöver du själv inte räkna ut hur mycket du bör betala. Men tänk på att ge en utförlig beskrivning på arbetet så att våra Runners kan göra ett bra estimat på budet.

Du hittar våra prisexempel här.

Artiklar

Testa redan idag!

Ladda ner appen och få hjälp med trädgården

 

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.

Till toppen