Slutet av augusti betyder ofta slut på semestern för många svenskar. Det innebär nya utmaningar på jobbet, inskolningar för barnen och hel del som behöver göras. Vi har därför samlat en “Tillbaka från semestern”-checklista för att du enkelt ska kunna ha koll på alla de där smågrejerna man ofta glömmer bort.

1. Anpassa din arbetsplats

skrivbord

Många jobbar fortfarande hemifrån vilket även påverkar ifall man jobbar ergonomiskt eller inte. Visst kan jobb från soffan låta trevligt men det håller inte i längden.

Se till att skapa en bra arbetsplats även hemma. Investera i ett ordentligt skrivbord och en bra stol och få dem monterade.

2. Uppgradera ditt Wi-Fi

datorhjälp

Alla som jobbar hemifrån vet att nyckeln till en produktiv arbetsdag är att tekniken funkar. Få hjälp med att förbättra ditt WiFi och slipp teknisk frustration under hösten.


Vad behöver du hjälp med?

På TaskRunner hjälper vi dig med allt innanför och utanför hemmet –

inget jobb är för litet eller för stort för våra Runners. 

www.taskrunner.se 


3. Boka hemstädning

hemstädning

Med alla vardagssysslor, jobb, barn som ska plockas upp från förskolan och mat som ska lagas, kan det vara svårt att hinna med städningen där hemma.

Att frigöra tid för städ är inte lätt, därför kan det vara värt att boka återkommande hemstädning för att spara tid och samtidigt hålla huset skinande rent.

4. Ta hand om småfix hemma

elrenovering

Hösten är den perfekta tiden att ta hand om alla de där småfixen som behöver göras hemma. Läcker kranen i badrummet? Behöver golvet i hallen slipas? Eller så planerar du kanske en höststädning i trädgården?
På TaskRunner hjälper vi dig med allt från ett handtag som lossnat till större målningar och renoveringar. Inget jobb är för litet eller för stort för våra Runners.

Har du något hemmaprojekt på gång till hösten? På TaskRunner kan du få hjälp med allt från att byta ut golvet i hallen till att måla om staketet eller hänga upp TV:n på väggen i vardagsrummet.

Läs mer om våra tjänster här eller ladda ned vår app.


Ladda ned TaskRunner-appen

appstore-button  google-play-sv