fbpx
Golv2021-04-26T09:25:31+01:00
skappa uppdrag

TaskRunner – Golv – Vi hjälper dig med golvet

golvbehandling

Behöver du hjälp med olika typer av golvbehandlingar? Vi på TaskRunner hjälper dig utefter dina behov. Vi har kompetenta Runners som med lång erfarenhet inom golvbehandlingar kan hjälpa dig med ditt golv. 

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Gå hjälp med ditt golv

På TaskRunner hjälper vi dig med allt som har med golv att göra – vi slipar, behandlar, river gammalt och lägger nytt. Du bokar det enkelt via vår app eller genom att skapa ett uppdrag på webben.

Behöver du hjälp med exempelvis målning, slipning, lackering eller oljning av golv så hjälper vi dig med det. Hos oss på TaskRunner erbjuder vi alla möjliga golvbehandlingar utefter din önskan på ett smidigt sätt.

Läs mer och boka golvbehandling här.

Vill du ha hjälp med golvslipning så finns det kompetenta Runners hos oss på TaskRunner som hjälper dig på ett väldigt smidigt sätt. Vi hjälper dig både om det är hela golvet som behöver slipas eller bara det yttre lagret för att återuppliva gammalt golv.

Läs mer och boka golvslipning här.

Ska du renovera om hemma och behöver lägga nytt golv i hallen, köket, badrummet eller vardagsrummet? På TaskRunner har vi många duktiga Runners som hjälper dig med golvläggning av alla typer av golv.

Läs mer och boka golvläggning här.

Behöver du hjälp med mattläggning? Kanske ta bort gammal golvbeläggning? Eller lägga på ny matta? I varje fall kan TaskRunner utefter ditt önskemål hjälpa dig med arbetet. Vi har erfarna Runners som har bra kunskap till hur mattläggning görs på bästa sätt. 

Läs mer och boka här.

Ska du lägga på en ny plastmatta eller våtrumsmatta i ditt badrum men inte vet hur du går tillväga? Vi på TaskRunner hjälper dig genom hela processen. På TaskRunner har vi kompetenta Runners som på ett lätt och rätt sätt lägga en ny plastmatta i ditt badrum. 

Läs mer och boka här.

Om TaskRunner

  2 000 Runners i Sverige

  Över 10 000 utförda uppdrag

  95% kundnöjdhet

  Alltid garanti och försäkring

Behöver du hjälp? Boka online.

SKAPA UPPDRAG

Relaterade artiklar

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top