fbpx
Golvbehandling2021-04-21T11:10:00+01:00
skappa uppdrag

Golvbehandling – Boka på TaskRunner

golvbehandling

Är ditt golv gammalt och behöver behandling? Då kanske det är dags att fräscha upp det! Vi på TaskRunner erbjuder massor av tjänster för att just ditt golv ska bli så fint som möjligt. Vi har många Runners som väldigt enkelt och smidigt hjälper dig på ett professionellt sätt att behandla ditt golv efter den lösning som passar det bäst. 

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Golvbehandling – Vad kan vi hjälpa dig med?

På TaskRunner kan vi hjälpa dig med olika typer av behandlingar av ditt golv. Läs mer om det nedan.

Målade golv är lättskötta och ger en ålderdomlig känsla. Använd linoljefärg och måla ett tunt lager på ditt trägolv. Det är ett bra alternativ för dig som inte vill behandla ditt golv i flera steg och vill ha en lösning som fungerar enkelt och bra. 

Slipa golv gör du enkelt med en golvslipmaskin. För att få det exakt är det viktigt att ta svåråtkomliga ytor med en excenterslip. Du kan slipa ditt golv för att avlägsna gamla lacken eller slipa ned golvet ytterligare för att göra sig av med ojämnheter i träet. 

Att lacka sitt golv är en mer modern golvbehandling. Det ger en väldigt fin och glänsande finish. Viktigt att veta är att lackade golv är svårbehandlade, du måste slipa för att lacka om och golvets lack blir lätt sliten. 

Olja golvet är ett bra alternativ och görs enkelt. Det är väldigt lättskött och kan lätt appliceras återigen om det har blivit slitet. Att olja golvet är en golvbehandling som även gör att träet åldras bra. Det är även ett bra skydd för golvet. 

Priset kommer bli utefter vilken golvbehandling du väljer. Prissättningen kan variera på olika faktorer som: 

  • Yta
  • Verktyg
  • Förberedelser
  • Vilken behandling
  • Slipning

Om du vill ha hjälp med mer på plats har vi en smidig funktion som kallas “extrajobb”. Du kontaktar Runnern under uppdraget och ber om att få hjälp med annat på plats så sköts det automatiskt.

Det är superenkelt att få hjälp med golvet på TaskRunner.

Du laddar bara ned appen “TaskRunner – Få jobbet gjort” och skapar ett uppdrag inom kategorin “Golv” > “Golvbehandling”. Våra Runners kommer buda på ditt arbete och du kan chatta med de intresserade Runners som lämnar offert. När du bestämt dig är det bara att anlita Runner och boka en tid.

Om TaskRunner

  2 000 Runners i Sverige

  Över 10 000 utförda uppdrag

  95% kundnöjdhet

  Alltid garanti och försäkring

Behöver du hjälp? Boka online.

SKAPA UPPDRAG

Relaterade artiklar

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top