fbpx
Golvläggning2022-09-12T13:52:12+01:00

TaskRunner – Golvläggning och golvrenovering

golvläggning

Lägg golv till bra pris

Funderar du på att lägga nytt golv hemma? Golvläggning är ett krävande hemmaprojekt som bör utföras på ett genomtänkt och professionellt sätt. Vi går igenom vad du bör tänka på innan du lägger golv samt hur du går tillväga för att boka golvläggning smart och enkelt.

Så gör du för att anlita hjälp

Skicka en offertförfrågan nedan eller boka enkelt i appen. Golvrenovering är ROT-berättigat vilket innebär att du endast betalar 70% av arbetskostnaden.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Få ditt nya golv på plats med TaskRunner

Golvläggning är ett ganska omfattande projekt som ofta kräver mer jobb än vad man tänkt sig från början. Därför är det viktigt att tänka på lite olika saker innan man bokar en hantverkare som ska lägga ditt nya golv.

Tänk på följande:

  1. Vad ingår i golvläggningen? Ska det gamla golvet rivas och köras till återvinningen?
  2. Kontrollera så att underlaget är förberett på ett passande sätt. Det bästa är om det är slätt utan sprickor, damm och annat som kan störa golvläggningen.
  3. Ska det nya golvet sättas på plats och slipas, oljas m.m.?
  4. Vad är det för material på golvet som ska sättas? Parkettgolv, laminatgolv, klickgolv, klinkers, kakel m.m
  5. Hur stor är ytan där golvet ska läggas? 
  6. Fundera över budgeten för uppdraget. Ta emot offerter och var noga med att beskriva vad som ingår i priset. Ingår t.ex. material eller ska det betalas separat?

Så bokar du golvläggning:

  1. Ladda ned vår app “TaskRunner – Få jobbet gjort” från din app butik. Appen är tillgänglig för Android och iOS.
  2. Klicka på “Skapa uppdrag” och välj kategori “Handyman” > “Golv” > “Golvläggning”. Lägg till en noggrann beskrivning på allt som ska ingå i arbetet (mått, material m.m.). Använd även gärna bilder.
  3. Välj när och var du vill att arbetet ska utföras

När uppdraget är skapat kommer våra Runners att höra av sig till dig i chatten och lägga bud. Se till att besvara deras frågor och kommunicera med dem i chatten för att snabbt få ett bra pris.

För golvläggning kan det ibland vara svårt att sätta pris på arbetet innan anlitande. Därför kan våra Runners erbjuda dig ett gratis besök där de tittar närmare på uppdraget på plats innan de lägger ett pris. 

När du och Runnern har kommit överens om ett sådant besök behöver ni informera oss på TaskRunner genom att mejla till support@taskrunner.se, så ser vi till att vägleda er genom processen.

Alla Runners som är verifierade för golvläggning och andra större uppdrag har genomgått en intervju med oss innan de släpptes på plattformen. De tillhör även en utvald pool av Runners för just golvläggning, med hög kompetens inom området samt fackmässig kunskap.

Du kan läsa om Runners omdömen och betyg under deras profil innan du väljer att anlita en Runner. Det gör du genom att klicka på “Visa profil” på deras budkort.

Med betygssystemet kan du enkelt ser hur bra Runners presterar på plattformen. Runners som inte presterar bra blir avstängda från TaskRunner enligt vår policy för Runners.

Alla Runners går även igenom en ID-check innan de släpps på TaskRunner.

När du anlitar en Runner betalar du med kort direkt i appen. Vi håller sedan tryggt i pengarna tills dess att uppdraget är slutfört och godkänt av dig. När du har godkänt uppdraget släpps pengarna till den Runnern som hjälpte dig med golvläggning.

Ditt uppdrag är alltid försäkrat med If-försäkringar. Läs gärna vad mer som gäller kring försäkringen här.

Boka andra tjänster via TaskRunner

På TaskRunner kan du får hjälp med både stora och små uppdrag hemma. Vi hjälper dig med allt från golvläggning och målning till montering av möbler och mindre trädgårdstjänster. Du hittar alla tjänster vi erbjuder här.

Om TaskRunner

  2 000 Runners i Sverige

  Över 10 000 utförda uppdrag

  95% kundnöjdhet

  Alltid garanti och försäkring

Behöver du hjälp? Boka nu.

SKAPA UPPDRAG

Relaterade artiklar

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top