fbpx
Hitta målare2022-05-23T20:23:44+01:00

Så kan du hitta målare via TaskRunner

TaskRunner är en mobilapplikation som hjälper dig hitta målare i ditt område. Mottagande av offert och bokning sker direkt i vår app “TaskRunner – Få jobbet gjort”

Tänk på detta innan du bokar en målare

En målning är ofta ett större projekt än vad man tänkt sig från början. Därför är det bra att ha dessa saker i åtanke innan man bokar en målning:

 1. I en målning ingår oftast mer än bara målning. Var noga med att beskriva vad exakt det är som ska göras. Ska t.ex. tapeten rivas? Behöver väggen spacklas innan målningen?
 2. Skriv med olika Runners och jämför de prisförslag som du får utav dem. I chatten på uppdraget har du även en chans att förhandla priset. 
 3. Var tydligt i din kommunikation med målaren. Vad är det som ingår i priset? Ingår t.ex. material i priset eller ska det betalas separat?

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Vad kan vi hjälpa dig med?

  På TaskRunner hjälper vi dig med allt från inomhusmålning till tapetsering.

  Om du behöver hjälp med att hitta målare så kan du få hjälp med det i TaskRunner-appen. 

  Så bokar du målare:

  Skapa uppdrag på webben eller i appen.

  1. Ladda ned appen “TaskRunner – Få jobbet gjort” 
  2. Klicka på “Skapa uppdrag” och välj kategori “Handyman” > “Måla”. Lägg till en utförlig beskrivning av vad som ska ingå i arbetet (mått, material, etc.). Lägg gärna till bilder.
  3. Välj när och var du vill att arbetet ska utföras
  4. Förslå ett pris som du är villig att betala eller välj att ta emot bud. 

  När du har skapat uppdraget kommer du att få prisförslag från våra Runners. Detta tar ca. 20 minuter beroende på var du bor. Ifall Runners vill ha mer information om måleriuppdraget kommer de att ställa frågor under fliken “Chatt”. Se till att besvara dessa så fort du kan för att kunna få en snabb offert.

  I vissa fall kan det vara så att Runnern behöver titta närmare på uppdraget på plats innan de kan lägga ett rimligt prisförslag. 

  Då kan Runnern erbjuda dig ett gratis besök innan anlitande. När du och Runner har kommit överens om ett sådant behöver ni informera oss på TaskRunner genom att maila till support@taskrunner.se. Då kan vi hjälpa er att komma i kontakt och rådgiva dig under uppdragets gång.

  Runners som är verifierade för måleriuppdrag har alla genomgått en intervju, där de har verifierats för den kategorin efter uppvisad erfarenhet och fackmässig kunskap inom målning. 

  Hitta målare genom att se Runners betyg, tidigare omdömen samt erfarenheter genom att klicka på ‘Visa profil’ under deras bud. 

  Betygssystemet som vi använder hjälper dig att avgöra om Runnern är passande för just ditt uppdrag. Ifall en Runner presterar dåligt blir de avstängda från plattformen. 

  Alla Runners går även igenom en ID-check innan de släpps på som målare på TaskRunner.

  Betalningen för uppdraget sker i förskott direkt i appen. Du betalar med kort i samband med anlitande av Runner. Pengarna kommer då till oss på TaskRunner och vi håller dem säkra tills uppdraget är slutfört och godkänt av dig. När uppdraget är godkänt släpps pengarna till Runnern som utförde målningen. 

  Uppdrag som förmedlas via TaskRunner är alltid försäkrade med If-försäkringar. Läs gärna mer om vad som gäller angående försäkring för just ditt uppdrag här

  Vid fall då du behöver avboka ett uppdrag som du redan har betalat och anlitat en Runner för så behöver du göra följande:

  1.Informera din Runner om den förändrade situationen och meddela om avbokningen

  2.Maila oss på support@taskrunner.se om att du vill avboka uppdraget.

  Vid avbokning kan du i de flesta fallen få en full återbetalning. Du kan läsa mer om vad som gäller för avbokningar och återbetalningar under vår “Återbetalningspolicy.

  Behöver du hjälp? Boka nu

  SKAPA UPPDRAG

  Relaterade artiklar

  Ladda ned appen

  För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

  Go to Top