fbpx
IKEA montering2022-09-12T12:03:21+01:00

IKEA montering – TaskRunner – Vi monterar dina IKEA-möbler

Står du och grubblar över IKEA-instruktioner? Har du redan tappat bort skruvarna och saknar en del av garderoben som ska monteras? Slipp frustrationen som kommer med IKEA montering. På TaskRunner kan du anlita en Runner som fixar det åt dig!

Så gör du för att anlita hjälp

Skicka en förfrågan nedan eller boka enkelt i appen.

Tjänsten är berättigad till RUT-avdraget vilket innebär att du endast betalar 50% av arbetskostnaden.

1. Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2. Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3. Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Vad ingår i IKEA-montering?

Att montera möbler kan vara minst sagt frustrerande och tidskrävande. Behöver du monteringshjälp? På TaskRunner har vi en pool av duktiga Runners som fixar IKEA montering snabbt och smidigt.

Förutom monteringshjälp vid IKEA montering så erbjuder vi även montering av enstaka möbler från JYSK, MIO och andra möbelleverantörer.

Vi har 1000 tals duktiga Runners som har stor erfarenhet inom möbelmontering. De hjälper dig att montera alla typer av möbler; säng, soffa, Billys bokhylla, Hemnes byrå, Bestå TV-bänk, PAX-garderob etc

På TaskRunner kan vi även erbjuda monteringshjälp för större projekt som att montera IKEA kök. Du kan läsa mer om hur detta funkar här. 

PAX garderoben är en väldigt populär möbel från IKEA som ofta kräver mycket arbete och erfarenhet vid monteringen. På TaskRunner förmedlar vi dagligen uppdrag där vi hjälper våra kunder med montering av PAX garderoben.

Behöver dina möbler sättas fast och borras i väggen? Vi kan hjälpa dig med detta. Våra Runners tar med sig borrmaskinen och monterar fast garderoben i väggen eller borrar upp den monterade stringhyllan.

När monteringen är färdig kan Runnern om så önskas även ta med kartonger, plast och annat skräp som förblivit efter monteringen, till återvinningen.

Att skapa ett uppdrag på TaskRunner är enkelt och kostnadsfritt. Du behöver endast ladda ned appen “TaskRunner – Få jobbet gjort” och följa dessa steg:

  1. Gå till “Skapa uppdrag” > ”“Montera möbler” > “IKEA-montering” och beskriv noga den möbelmontering som ska utföras. Lägg gärna till bilder. 
  2. Välj var och när uppdraget ska utföras 
  3. Välj om du vill föreslå ett pris för arbetet eller ta emot bud (OBS. Oavsett val kan Runners fortfarande buda ett prisförslag).

När uppdraget har skapats finns följande flikar i din app:

Uppdrag

Under fliken “Uppdrag” kan du ändra beskrivning och lägga till bilder på uppdraget. OBS. Det går inte att ändra beskrivningen av uppdraget efter att man har tagit emot ett bud. 

Bud

Här samlas alla bud du får utav Runners. Dessa presenteras i små kort av varje Runner. Du kan läsa mer om Runners tidigare omdömen, betyg och erfarenheter genom att klicka på “Visa profil”. Du anlitar en Runner genom att klicka på “Välj”. 

Chatt

Under chatten kan du skriva med alla intresserade Runners. Där har du möjlighet att ställa Runners frågor samt förhandla pris.

Du anlitar Runnern enkelt via appen.

Behöver du hjälp? Boka via vår app.

SKAPA UPPDRAG

Relaterade artiklar

Ladda ned appen

För ännu smidigare användning. Ladda ned appen från App Store eller Google Play.

Go to Top