IKEA montering2020-12-08T15:20:23+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Ladda ner TaskRunner!

Ladda ned appen från AppStore eller
Google Play och få hjälp redan idag!

 
Sms:a mig en länk till appen

IKEA montering – TaskRunner – Vi monterar dina IKEA-möbler

Står du och grubblar över IKEA-instruktioner? Har du redan tappat bort skruvarna och saknar en del av garderoben som ska monteras? Slipp frustrationen som kommer med IKEA montering. På TaskRunner kan du anlita en Runner som fixar det åt dig!

Att montera möbler kan vara minst sagt frustrerande och tidskrävande. Behöver du monteringshjälp? På TaskRunner har vi en pool av duktiga Runners som fixar IKEA montering snabbt och smidigt.

Person monterar ikea möbler

Så fungerar det

Boka IKEA montering på TaskRunner

Att skapa ett uppdrag på TaskRunner är enkelt och kostnadsfritt. Du behöver endast ladda ned appen “TaskRunner – Få jobbet gjort” och följa dessa steg:

  1. Gå till “Skapa uppdrag” > ”“Montera möbler” > “IKEA-montering” och beskriv noga den möbelmontering som ska utföras. Lägg gärna till bilder. 
  2. Välj var och när uppdraget ska utföras 
  3. Välj om du vill föreslå ett pris för arbetet eller ta emot bud (OBS. Oavsett val kan Runners fortfarande buda ett prisförslag).
iphone visar ikea montering

När uppdraget är skapat

När uppdraget har skapats finns följande flikar i din app:

Uppdrag

Under fliken “Uppdrag” kan du ändra beskrivning och lägga till bilder på uppdraget. OBS. Det går inte att ändra beskrivningen av uppdraget efter att man har tagit emot ett bud. 

Bud

Här samlas alla bud du får utav Runners. Dessa presenteras i små kort av varje Runner. Du kan läsa mer om Runners tidigare omdömen, betyg och erfarenheter genom att klicka på “Visa profil”. Du anlitar en Runner genom att klicka på “Välj”. 

Chatt

Under chatten kan du skriva med alla intresserade Runners. Där har du möjlighet att ställa Runners frågor samt förhandla pris. 

Vad ingår i möbelmontering?

På TaskRunner förmedlar vi dagligen uppdrag inom kategorin IKEA montering där vi hjälper hundratals kunder med montering av allt från skrivbord till hela IKEA kök. 

Montera PAX

Monteringshjälp

Förutom monteringshjälp vid IKEA montering så erbjuder vi även montering av enstaka möbler från JYSK, MIO och andra möbelleverantörer.

Vi har 1000 tals duktiga Runners som har stor erfarenhet inom möbelmontering. De hjälper dig att montera alla typer av möbler; säng, soffa, Billys bokhylla, Hemnes byrå, Bestå TV-bänk, PAX-garderob etc.

Montera IKEA kök 

På TaskRunner kan vi även erbjuda monteringshjälp för större projekt som att montera IKEA kök. Du kan läsa mer om hur detta funkar här. 

Montering PAX garderob

PAX garderoben är en väldigt populär möbel från IKEA som ofta kräver mycket arbete och erfarenhet vid monteringen. På TaskRunner förmedlar vi dagligen uppdrag där vi hjälper våra kunder med montering av PAX garderoben

Väggförankring

Behöver dina möbler sättas fast och borras i väggen? Vi kan hjälpa dig med detta. Våra Runners tar med sig borrmaskinen och monterar fast garderoben i väggen eller borrar upp den monterade stringhyllan.

Emballage och transport

När monteringen är färdig kan Runnern om så önskas även ta med kartonger, plast och annat skräp som förblivit efter monteringen, till återvinningen.

Få hjälp med småtjänster hemma

Förutom IKEA montering och annan möbelmontering så kan vi även erbjuda en rad olika småtjänster. Har du en säng som behöver köras till tippen, en lampa som ska hängas upp i köket eller kanske en häck som ska beskäras i trädgården? TaskRunner hjälper dig även med detta. Läs vilka tjänster vi erbjuder under ‘Våra tjänster’ och boka direkt via vår app “TaskRunner – Få jobbet gjort”.

Artiklar

Anlita och betala

När du har bestämt dig och valt en Runner för ditt uppdrag så anlitar du dem genom att gå till “Bud” > “Välj”. I samband med anlitandet betalar du in summan för uppdraget. Betalningen sker med kort. Vi håller i pengarna tills uppdraget är slutfört och godkänt av dig.

Prislista

IKEA montering brukar dock i genomsnitt kosta mellan 500 och 2 500 kr per uppdrag beroende på antalet möbler, typ av möbel, etc.

Se prislista

Runners

På TaskRunner har vi väldigt duktiga och erfarna möbelmontörer som kan erbjuda dig professionell monteringshjälp. 

Alla Runners går igenom en verifikation av ID och intervju med oss på TaskRunner innan de släpps på plattformen. 

Vi har även ett betygssystem där Runners samlar betyg och omdömen efter varje utfört uppdrag. Runners som inte presterar bra stängs av från plattformen. Du kan läsa om Runners erfarenheter och se tidigare omdömen från kunder genom att klicka på “Visa profil” under deras bud.

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag.

 

Några av våra Runners

Försäkring & återbetalning

Försäkring

Alla uppdrag som förmedlas via TaskRunner är försäkrade med If-försäkringar. Läs våra villkor och vad som gäller under uppdragets gång här.

Avbokning

Ifall du behöver avboka ett uppdrag där du redan anlitat en Runner och betalat in pengar till oss så behöver du kontakta oss på support@taskrunner.se. Om avbokningen sker i god tid återbetalar vi hela summan. Du kan läsa mer om vad som gäller för avbokningar och återbetalningar under vår “Återbetalningspolicy”.

Läs mer

Våra kunder om TaskRunner

Våra kunder har gett 10 000 skriftliga omdömen till våra Runners varav 9500 är 5 stjärnor.

Till toppen