I Sverige älskar vi IKEA-möbler och våra hem är fyllda med PAX-garderober och Billys bokhyllor. Men att montera dessa möbler är kanske inte det roligaste i hela världen. Vi har samlat en lista med Topp 5 av de mest krävande IKEA-möblerna när det kommer till montering

1. Köksluckor och skåp

rustic-vegan-1561506-unsplash.jpg

På IKEA finns en massa olika kök att välja emellan beroende på storleken på ytan eller ens personliga stil. Men att sätta ihop ett helt kök är ett väldigt krävande jobb. Det är en massa lådor som ska skruvas ihop, skåp som ska monteras och handtag som ska sättas fast.

Att montera en hel köksinredning kan kännas som ett omöjligt pussel och man väljer ofta att låta en erfaren hantverkare ta hand om monteringen.

2. PAX-garderob

Den populära PAX-garderoben kommer i flertal storlekar och stilar. De större modellerna brukar ofta bestå av många delar där både stomme, skjutdörrar, hyllor och annat behöver monteras ihop.


Montering av PAX-garderober är en av de populäraste uppdragen på TaskRunner, där flertal av sådana uppdrag läggs upp per vecka. Behöver du också hjälp med din PAX-garderob? Skapa ett uppdrag på TaskRunner och få hjälp redan idag. 


3. STUVA våningssäng

Våningssängar är inte lätta att montera själv då det ofta krävs två personer och en stege för att klara av monteringen. Kommer sängen tillsammans med ett skrivbord blir uppgiften ännu svårare att klara av på egen hand.

runner-ikea.png

En Runner som tar hand om IKEA-monteringen

4. Bestå TV-bänk

Beroende på modell så har IKEAs BESTÅ TV-bänk en hel del olika delar som ska monteras ihop för att få till en snygg heldel. Köper du till en skåpkombination ska det även borras fast i väggen


Vill du fästa din nya TV på väggen eller borra upp hyllor för ytterligare förvaring? Våra Runners kommer med borrmaskinen redan samma dag.


5. Hemnes byrå 

Har man en stor Hemnes byrå med en massa lådor eller ett vitrinskåp med glasdörrar är det mycket som kan gå snett vid monteringen. Lådorna ska skruvas ihop rätt och dörrarna ska fästas ordentligt.

Som tur så kan du slippa att montera dessa typer av IKEA-möbler själv. På TaskRunner har vi tusentals Runners som är experter på IKEA-montering. Våra Runners gör jobbet på cirka 2-3 timmar för ett pris på i snitt 700 kr.*

*Priserna varierar beroende på antal möbler, storlekar och personer som krävs.

Så tveka inte – slipp huvudvärken och skapa ett uppdrag redan idag. Du gör det superenkelt på vår hemsida eller direkt i appen.