Golvläggning – Lägg golv till bra pris – TaskRunner2021-02-05T14:12:03+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

SKAPA UPPDRAG
Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Behöver du hjälp? Boka online.

SKAPA UPPDRAG

TaskRunner – Golvläggning – Lägg golv till bra pris

Funderar du på att lägga nytt golv hemma? Golvläggning är ett krävande hemmaprojekt som bör utföras på ett genomtänkt och professionellt sätt. Vi går igenom vad du bör tänka på innan du lägger golv samt hur du går tillväga för att boka golvläggning smart och enkelt.

hantverkare

Se instruktionsvideo nedan.

Boka golvläggning via TaskRunner-appen

Att boka hjälp med TaskRunner är superenkelt. 

Så bokar du golvläggning:

  1. Ladda ned vår app “TaskRunner – Få jobbet gjort” från din app butik. Appen är tillgänglig för Android och iOS.
  2. Klicka på “Skapa uppdrag” och välj kategori “Handyman” > “Reparation & fix”. Lägg till en noggrann beskrivning på allt som ska ingå i arbetet (mått, material m.m.). Använd även gärna bilder.
  3. Välj när och var du vill att arbetet ska utföras
  4. Förslå ett pris/budget för arbetet eller välj att ta emot bud. OBS. Runners kan oavsett vald prismodell fortfarande buda fritt.

Vad händer sen?

När uppdraget är skapat kommer våra Runners att höra av sig till dig i chatten och lägga bud. Se till att besvara deras frågor och kommunicera med dem i chatten för att snabbt få ett bra pris.

Gratis besök innan anlitande

För golvläggning kan det ibland vara svårt att sätta pris på arbetet innan anlitande. Därför kan våra Runners erbjuda dig ett gratis besök där de tittar närmare på uppdraget på plats innan de lägger ett pris. 

När du och Runnern har kommit överens om ett sådant besök behöver ni informera oss på TaskRunner genom att mejla till support@taskrunner.se, så ser vi till att vägleda er genom processen.

Betalning 

När du anlitar en Runner betalar du med kort direkt i appen. Vi håller sedan tryggt i pengarna tills dess att uppdraget är slutfört och godkänt av dig. När du har godkänt uppdraget släpps pengarna till den Runnern som hjälpte dig med golvläggning.

Om du vill veta mer om hur du får ett pris på TaskRunner för ett större arbete kan du maila oss på support@taskrunner.se så hjälper vi dig. 

Se prislista
iPhone visar måla pris
snickare

Få ditt nya golv på plats med TaskRunner

TaskRunner är en smart app som kopplar ihop dig med duktiga och fackmässiga hantverkare och snickare i ditt område. Du tar emot offert samt bokar din hantverkare (så kallad “Runner”) enkelt via appen.

Tänk på detta innan du bokar en golvläggare

Golvläggning är ett ganska omfattande projekt som ofta kräver mer jobb än vad man tänkt sig från början. Därför är det viktigt att tänka på lite olika saker innan man bokar en hantverkare som ska lägga ditt nya golv.

Tänk på följande:

  1. Vad ingår i golvläggningen? Ska det gamla golvet rivas och köras till återvinningen?
  2. Kontrollera så att underlaget är förberett på ett passande sätt. Det bästa är om det är slätt utan sprickor, damm och annat som kan störa golvläggningen.
  3. Ska det nya golvet sättas på plats och slipas, oljas m.m.?
  4. Vad är det för material på golvet som ska sättas? Parkettgolv, laminatgolv, klickgolv, klinkers, kakel m.m
  5. Hur stor är ytan där golvet ska läggas? 
  6. Fundera över budgeten för uppdraget. Ta emot offerter och var noga med att beskriva vad som ingår i priset. Ingår t.ex. material eller ska det betalas separat?

Boka andra tjänster via TaskRunner

På TaskRunner kan du får hjälp med både stora och små uppdrag hemma. Vi hjälper dig med allt från golvläggning och målning till montering av möbler och mindre trädgårdstjänster. 

Du hittar alla tjänster vi erbjuder här.

Artiklar

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag.

 

Runners

Alla Runners som är verifierade för golvläggning och andra större uppdrag har genomgått en intervju med oss innan de släpptes på plattformen. De tillhör även en utvald pool av Runners för just golvläggning, med hög kompetens inom området samt fackmässig kunskap.

Du kan läsa om Runners omdömen och betyg under deras profil innan du väljer att anlita en Runner. Det gör du genom att klicka på “Visa profil” på deras budkort.

Med betygssystemet kan du enkelt ser hur bra Runners presterar på plattformen. Runners som inte presterar bra blir avstängda från TaskRunner enligt vår policy för Runners.

Alla Runners går även igenom en ID-check innan de släpps på TaskRunner.

Några av våra Runners

Alltid garanti & försäkring

Ditt uppdrag är alltid försäkrat med If-försäkringar. Läs gärna vad mer som gäller kring försäkringen här.

Läs mer

Avbokning & återbetalning

Behöver du avboka ett uppdrag? När ett uppdrag redan är betalt och en Runner har anlitats kan du fortfarande avboka uppdraget och få en återbetalning. 

För att avboka ett uppdrag behöver du först och främst kontakta din Runner och meddela dem om situationen. Sedan behöver du mejla oss på support@taskrunner.se så att vi kan göra en återbetalning. 

Du kan läsa mer om vad som gäller för avbokningar och återbetalningar under vår Återbetalningspolicy.

Våra kunder om TaskRunner

Våra kunder har gett 10 000 skriftliga omdömen till våra Runners varav 9500 är 5 stjärnor.

Till toppen