Montera IKEA kök2020-12-08T15:11:50+00:00

Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Prisförslag inom 5 minuter
25 000+ uppdrag utförda
Få hjälp redan idag

Ladda ner TaskRunner!

Ladda ned appen från AppStore eller
Google Play och få hjälp redan idag!

 
Sms:a mig en länk till appen

Montera IKEA kök – Fixa monteringen med TaskRunner

Gå du och tänker på ditt drömkök? Eller har det nya köket redan levererats och det är dags att börja montera? 

Att montera IKEA kök är ett stort projekt som kräver mycket arbete, tålamod och skicklighet. På TaskRunner kan vi erbjuda att montera IKEA kök av erfarna Runners. 

Montera IKEA kök – Få hjälp via TaskRunner

Montering av IKEA-kök är väldigt krävande och behöver oftast utföras av en erfaren snickare eller hantverkare. Vi har många professionella Runners på TaskRunner som kan hjälpa dig med detta.

Person monterar ikea möbler

Montera IKEA kök – Boka 

Så bokar du montering av IKEA kök på TaskRunner

 1. Ladda ned appen “TaskRunner – Få jobbet gjort” från din app butik 
 2. Gå till “Skapa uppdrag” > ”“Montera möbler” > “IKEA-montering” och beskriv noga vad som ingår i montera IKEA kök. Ta gärna med bilder.
 3. Välj var och när uppdraget ska utföras 

När uppdraget är skapat kommer du få kommentarer från intresserade Runners samt prisförslag. Ifall Runners vill ha mer information om uppdraget kommer de att ställa frågor under fliken “Chatt”. Se till att besvara dessa så att du kan få mer precisa prisförslag och offerter.

iPhone visar IKEA montering

Boka ett gratis-besök

När det gäller större uppdrag (som att montera IKEA kök) krävs ofta att Runnern behöver titta närmare på uppdraget innan de kan lägga ett rättvist prisförslag. 

I dessa fall kan Runnern erbjuda dig ett gratis besök innan anlitande. Du och Runnern kommer då överens om ett sådan besök i chatten på uppdraget. Det är dock viktigt att ni meddelar oss på TaskRunner att ett sådant besök ska ske, genom att maila oss på suppport@taskrunner.se. Då kan vi hjälpa er att komma i kontakt och finnas där för rådgivning under arbetets gång.

ikea kök

Montera IKEA kök – Tänk på detta innan du bokar montering

 1. Planering – Börja med att skapa en vision för ditt kök. Planera ut layouten av köket. Se till att layouten som du väljer passar utrymmet. Det är viktigt att köket har tillräckligt med arbetsyta, förvaring samt plats att röra sig på.
 2. Eluttag – Se till att planera ut var eluttagen skall sitta innan du börjar montera ikea kök. Tänk igenom var belysning kommer att behövas samt var elapparater ska placeras.
 3. Välj belysning – När du har en klar bild av var och vilken typ av belysning du ska ha i köket, kommer det vara enklare att planera monteringen tillsammans med hantverkaren och elektrikern.

TaskRunner tar hand om din möbelmontering

Förutom hela IKEA kök kan du även få hjälp med montering av enstaka möbler. På TaskRunner förmedlar vi nämligen dagligen tiotals uppdrag av olika typer av möbelmontering. Detta kan vi även hjälpa dig med:

  • Montering av möbler från IKEA, JYSK, MIO och andra möbelleverantörer 
  • Montering av byråer, soffor, sängar, pax garderober, bord, stolar, hyllsysten etc.
  • Fästning av möbler såsom bänkar och garderober m.m. i väggen
  • Upphängning av hyllor, stringhyllor och bokhyllor
  • Bortforsling av emballage efter möbelmontering

Behöver du hjälp med något annat?

Förutom större uppdrag som att montera IKEA kök eller måla om fasaden på sommarstugan så sysslar vi på TaskRunner mestadels med olika småtjänster som du kan få hjälp med hemma. 

Har du till exempel en soffa som behöver slängas på tippen, en hatthylla som behöver borras upp i hallen eller en säng som ska monteras? Då är TaskRunner appen för dig. Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder under ‘Våra tjänster’ och boka direkt via vår app “TaskRunner – Få jobbet gjort”.

Artiklar

Betalning & försäkring

Betalning sker i samband med anlitande. All kortinformation är krypterad och visas inte för obehöriga. Vi tar emot betalningen i förskott och håller i pengarna tills uppdraget är slufört och godkänt av dig. När uppdraget godkänns av dig i appen, släpps pengarna till Runnern som utförde arbetet.

Prislista

Det finns inga fasta priser på TaskRunner. Varje uppdrag är individuellt och Runners budar olika priser beroende på omfattning av arbetet, avstånd till uppdraget och andra faktorer. 

Om du vill veta mer om hur du får ett pris på TaskRunner för ett större arbete kan du maila oss på support@taskrunner.se så hjälper vi dig.

Se prislista

Runners

Runners som är verifierade för att montera IKEA kök har erfarenhet inom olika typer av monteringar samt större renoveringar. Endast fackkunniga Runners är tillåtna att utföra sådana uppdrag via TaskRunner.

Innan Runners släpps på TaskRunner går de igenom en intervju med oss. Deras ID verifieras även via systemet Stripe. 

På TaskRunner har vi även skapat ett betygssystem där Runners samlar betyg och omdömen efter varje utfört uppdrag. Du kan se en Runners tidigare omdömen genom att klicka på deras bild i chatten eller genom att klicka på länken ‘Visa profil’ under deras bud.

Testa redan idag!

Ladda ned appen och få hjälp av en handyman idag.

 

Några av våra Runners

Försäkring & återbetalning

Försäkring

Alla uppdrag som förmedlas via TaskRunner är försäkrade med If-försäkringar. Läs våra villkor och vad som gäller under uppdragets gång här.

Avbokning

Ifall du behöver avboka ett uppdrag där du redan anlitat en Runner och betalat in pengar till oss så behöver du kontakta oss på support@taskrunner.se. Om avbokningen sker i god tid återbetalar vi hela summan. Du kan läsa mer om vad som gäller för avbokningar och återbetalningar under vår “Återbetalningspolicy”.

Läs mer

Våra kunder om TaskRunner

Våra kunder har gett 10 000 skriftliga omdömen till våra Runners varav 9500 är 5 stjärnor.

Till toppen