På grund av den rådande situationen i samband med Coronaviruset, kommer många av oss att spendera semestern hemma i år. Vi har samlat några roliga hemmaprojekt samt tips på saker att göra under din hemester. Läs mer för alla våra tips nedan.

Ge din uteplats en makeover

hemester, uteplats

Oavsett om du har en liten balkong eller en stor bakgård med pool, så kommer du förmodligen spendera en hel del tid där under denna sommar. Så se till att ge din uteplats en riktig makeover – häng upp en hängmatta, måla om altanen, plantera nya blommor eller installera en studsmatta. Att ha en uteplats där man verkligen slappna av och njuta av det fina sommarvädret är ett måste den här sommaren.

Ordna en lyxig picknick

Packa en stor väska med dina favoritsnacks, färsk frukt,  lite bubbel och ta dig till närmaste park eller strand. Lyxa till det ordentligt genom att hyra en båt för dagen, ta ut dig på skärgården och njut av en picknick på båten.


Hemester full med hemmaprojekt?

På TaskRunner kan  vi hjälpa dig med allt från montering av IKEA-möbler till målning av husfasaden. 

Skapa ett uppdrag


Bilsemester i Sverige

Sverige är ett vackert land med en massa natur, vatten och härliga städer. Ordna en roadtrip med familjen eller vännerna där ni besöker några av Sveriges mysigaste platser så som slottet i Örebro, Idre fjäll i Dalarna eller Smögen på Norra västkusten. En bilresa genom Sverige kan bli lika kul som en eurotrip!

Plantera en mini-trädgård

hemester, plantera, trädgård

En mini-trädgård är det perfekta lilla projektet som är roligt för hela familjen. Dessutom funkar det lika bra att göra det både på en balkong och bakgård.

Gör en liten plan på vad du vill plantera och sätt igång med att så dina frön. Plantera gärna växter och grönsaker som du sedan kan använda till matlagning så som basilika, paprika och tomater. Att ha tillgång till färska, egenodlade grönsaker tar matlagningen till nästa nivå.


Planerar du nått hantverksprojekt under din hemester?

Mycket tid hemma är den perfekta möjligheten för att ta hand de där hemmaprojekten som man har skjutit på i några år. Har du fortfarande inte hängt upp hyllan i badrummet eller fixat trappsteget till altanen?

Ladda ned TaskRunner-appen, skapa ett uppdrag och få hjälp hemma i sommar.

appstore-button  google-play-sv

Läs mer på www.taskrunner.se