Winter is.. here. December är en stressig måndag för många fylld med långa dagar på jobbet, julförberedelser och snökaos. Skippa extra stress i år och underlätta vintern med TaskRunner. Vi har samlat några situationer då du kommer behöva en Runner i vinter.

1. När snön ska skottas 

Som en svensk tradition blir vi förvånade i år igen över hur mycket snö som fallit på våra gator. Men i år kan du välja att skippa snöskottningen. Anlita istället en Runner som fixar det åt dig.

2. När man ska hänga upp ny belysning

Även om du ska hänga upp en extra lampa i köket för att strida mot mörkret eller hänga upp lite julbelysning på balkongen är det inget du behöver göra själv.

3. När julklapparna ska slås in

Att slå in julklappar är.. kul? Kanske inte det roligaste att göra en dag innan jul pressad av julstressen. Då kan en behöva ett par extra händer.

4. När huset ska städas efter jul

Efter all julig frid och fröjd är det dags att bli av med alla kartonger, sönderslagna juldekorationer och rivet inslagspapper samt storstäda huset efter alla festligheter.

5. När granen ska köras till tippen

Låt inte den vissnande granen stå till slutet av januari och få den körd till tippen på ett smart och smidigt sätt.

Du behöver inte ta hand om allt i vinter. Låt TaskRunner minska julstressen och underlätta den här mörka årstiden. Anlita en Runner som fixar de där vardagliga grejerna åt dig. Det är supernekelt – ladda ned appen och skapa ett uppdrag redan idag!

appstore-button  google-play-sv

Läs mer på www.taskrunner.se