Med våren kommer en känsla av nystart och inspiration för förändring. Det är alltså den perfekta tiden för att ta tag i olika hemmaprojekt som länge legat på “Att göra”-listan. Vi har samlat fyra enkla hemmaprojekt.

1. Gör en makeover i köket

När man tänker på en köksrenovering tänker man på rivna väggar och dyra kostnader. Men det finns faktiskt en hel del knep för att piffa upp köket utan att skada plånboken.

Ett sådant smart knep är att helt enkelt byta ut handtag och knoppar på lådor och skåpdörrar. Det är enkelt att skruva på nya beslag som ger gamla skåp lite personlig touch. Är skåpen äldre kan det också vara en bra idé att måla om dem – enkelt och ger nytt intryck.

2. Skapa galleriväggen från dina drömmar

En gallerivägg är ett enkelt knep för att ge ett rum lite mer personlighet och det där lilla extra. Och det bästa med en gallerivägg? Du får mixa stilar och färger precis som du vill. Var inte rädd att visa upp din egna stil, hänga upp dina favoritbilder, egna målningar eller coola tidningsurklipp. När det gäller en gallerivägg är det bara att låta kreativiteten flöda.

3. Gör en total organisering i garderoben

Har du vårstädat allting förutom garderoben? Att organisera garderoben kan vara en ganska tidskrävande och jobbig uppgift men är alltid värt resultatet. Se till att skänka det du inte längre behöver, montera ny inredning i PAX-garderoben för att maximera förvaringen och hitta nya sätt att förvara saker på.

4. Mysa till balkongen

Om det är lite mer behagliga temperaturer ute är en renovering av din uteplats, så att den blir mysig och trevlig att hänga på, det perfekta hemmaprojektet för våren.

För den ultimata mysiga balkongen krävs det endast att man hänger upp några ljusslingor eller ljuslyktor, lägger fram mysiga filtar och kuddar på utemöblerna och planterar en del gröna växter.


Behöver du hjälp med ditt hemmaprojekt? På TaskRunner kan du boka en Runner som hjälper dig med allt från målningen av köksskåpen till monteringen av PAX-garderoben.

appstore-button  google-play-sv

Läs mer på www.taskrunner.se