Kallt inomhus? Vintern härjar runtom i hela landet och minusgraderna leder ibland till kyla även inomhus. Därför har vi samlat några hemmaprojekt som inför värme i ditt hem.

1. Kolla till fönster

Drar det in kall luft i lägenheten? Med gamla hus kan det vara väldigt vanligt att kylan smyger sig in via otäta fönster. Gå igenom huset och känn efter varifrån den kalla luften kommer in. Byt tätningslister i fönster och dörrar för att förhindra detta.

Ett annat bra tips är att hänga upp tjocka gardiner under vintern. De hjälper nämligen till att hålla värmen inomhus.

2. Installera en braskamin

braskamin braskamin

En braskamin är steg ett för den ultimata mysfaktorn under vintern. Det finns nog inget bättre en att sätta sig framför brasan med en kopp varm choklad i handen medan snön faller utanför fönstret. Men förutom mysfaktorn kan braskaminen vara perfekt för att sprida värme runtom hela huset.

 


Behöver du hjälp med hemmaprojektet?

Få hjälp av någon av våra duktiga Runners med allt från målning, bärhjälp av badkaret eller golvläggning.

Ladda ned appen “TaskRunner-Få jobbet gjort” från App Store eller Google Play.


3. Uppgradera badrummet

Det finns nästan inget bättre en ett varmt bad efter en lång dag ute i kylan och snön. Avlsappningsfaktorn av ett bad är på en hel annan nivå. Så om du har gått och funderat på en makover i badrummet, så är det ett badkar definitivt något du ska satsa på.

4. Installera golvvärme

Golvvärme är en lyx som blir mer och mer populärt, speciellt i badrummen. Men eftersom vi bor i ett land med långa vintrar så tycker vi att golvvärme är något vi kan unna oss. Tänk dig att stiga ut från duschen och känna värmen under fötterna? Eller kanske installera golvvärmen i hallen så att du kan känna dig dig varm så fort du tar av dig vinterskorna?


På TaskRunner kan vi hjälpa dig med ditt hemmprojekt; oavsett om det är att hjälpa dig med att bära in badkaret eller borra upp gardinstången för de nya gardinerna.

Läs mer om vad du kan få hjälp med på  www.taskrunner.se eller ladda ned vår app.

appstore-button  google-play-sv