Halloween är en tradition som blivit mer och mer populär i Sverige. Alla väljer att fira den lite olika dock. På TaskRunner tipsar vi den här veckan om roliga Halloween-aktiviteter för dig och dina nära.

1. Skapa Pumpa-lyktor

pumpor.jpg

En klassisk Halloween-aktvitet är att skapa lyktor av pumpor. Du göra din pumpalykta enkelt genom att använda en vass kniv för att skära ut toppen och karva in mönster. Pumpaköttet som finns på insidan av pumpan kan du använda för att laga en god soppa.

2. Ha en Halloween-fest

Ordna en riktigt rolig Halloween-fest. Gå all-in med att dekorera hemma: häng spindelnät, orange-svarta serpentiner och go wild med fejkblodet. Du kan göra din fest extra rolig genom att hålla en tävling där du utser vinnare för bästa Halloween-dräkt.

3. Baka

bakning

Att baka för Halloween kan vara riktigt roligt då du får chansen att experimentera lite. Pröva att baka kakor formade som små spöken eller använd lite karamellfärg för att få dina macaroons att se extra Halloween-iga ut.

4. Ha en skräckfilmsmaraton

Har du ingen lust att göra något speciellt på Halloween-kvällen kan du alltid spendera den på soffan. Samla vännerna och ha ett skräckfilmsmaraton. Glöm inte att se klassikerna så som Halloweentown, It och The Shining

Vill du hellre göra dessa roliga aktiviteter än att kratta löven eller bygga ihop byrån? Våra Runners gör det tråkiga så att du kan spendera din tid på annat. Skapa ditt uppdrag och få snabb hjälp genom TaskRunner-appen.