Okej, let’s face it. Vintern, kylan och mörkret är på väg vilket gör det extra viktigt att göra det mysigt hemma. Badrummet kan för vissa vara en oas för avkoppling och återhämtning. Ett långt bad eller en varm dusch får oss att känna oss som nya. TaskRunner tipsar om fem smarta “badrumshacks” för att göra livet lite härligare i vinter.

badrum2

Städa riktigt rent
Börja i rätt ände genom att skura och skrubba badrummet riktigt rent. Tvätta duschdraperiet, badrumsmattan och handdukarna. Putsa spegeln, skura golvet och skrubba bort tvålrester från kaklet. Ah! Vilken härlig känsla.

Rätt förvaring
Förvaring i badrummet kan vara lite knepigt. Våra två bästa knep här är att sätta upp hyllor ovanför badrumsdörren eller på någon av väggarna för att utnyttja takhöjden samt att (om det går) sätta in utdragbara lådor i badrumsskåpet. Någon av våra Runners kan hjälpa dig att montera lådor och sätta upp hyllplan.

Vad behöver du hjälp med? Lägg ut ditt uppdrag på TaskRunner!

Växter + vatten
Få in naturliga element i ditt helkaklade badrum för ett riktigt lyft. Att ha växter i badrummet kanske inte känns helt vanligt, men varför inte? Växter som trivs i badrum är till exempel aloe vera, orkidé, fredslilja och silverkallor. Dessutom kan du simulera regnskog och enkelt vattna dem i duschen.

badrum1

Det gul-fula ljuset
Badrum som inte har renoverats på årtionden har ofta en standardtaklampa med ett omysigt och gult sken. Att jobba lite extra med belysningen i badrummet kan göra underverk. Någon av våra Runners kan hjälpa dig att byta ut lampan och installera en dimmer.

Hitta ditt badrumszen
Om man har lyxen att ha ett badkar är livets idé att snickra ihop eller köpa en bricka att lägga över badkaret. På brickan kan du lägga din bok, ett glas vin eller varför inte kolla på din favoritserie i badkaret? Andra “spaiga” prylar som är härliga att ha i badrummet är ansiktsmasker, morgonrock, doftljus, kroppsscrubb och en vattentät högtalare.

TaskRunner fixar det du inte orkar!