Det tog fyra år, men nu har till och med branchkunniga insett hur bra Taskrunner är.

TaskRunner är en av landets bästa digitala delningstjänster och en av Sveriges 100 bästa sajter alla kategorier, enligt tidningen IDG som varje år går igenom 10 000-tals sajter inför prisutdelningen. Grattis till oss och till er – alla våra nöjda kunder och fantastiska Runners

– Det är inte bara väldigt kul, men också ett viktigt betyg på att TaskRunner gör skillnad i vanliga människors vardag, säger grundaren Robin Szekely.

TaskRunner har tagit många stora kliv framåt sen lanseringen i maj 2013. Det har varit en berg- och dalbana. Under de fyra senaste åren har ord som delningsekonomi och gig-jobb gått från att vara något som låter knasigt till att vara helt mainstream. Fråga bara några av våra 15 000 Runners som under åren gått igenom vår onboardning och fått genomföra uppdrag för kunderna.

– Folk har blivit smartare och bättre på att värdera sin tid. Man inser att det kanske finns andra som är bättre på att montera ihop den där IKEA-garderoben än vad jag själv är. Med vår plattform så går det ju att få hjälp till ett så pass bra pris att det lönar sig att ta hjälp med att exv. få något uppborrat på väggen.

TaskRunner har sen 2013 varit ledande i utvecklingen av framtidens arbetsliv och det är först nu vi ser möjligheterna som öppnas för duktiga personer att hitta första jobbet, jobba extra eller helt enkelt styra över sin egen vardag genom jobb som förmedlats av Taskrunner.

– Vi har lagt mycket fokus på att det ska vara lätt att göra en bokning. Idag räcker det med ett par klick på mobilen och inom 3 minuter har du fått både prisförslag, bild på den Runner som kan komma och omdömen som Runnern fått från tidigare kunder, säger Robin Szekely.

TaskRunner har nyligen lanserat en ny hemsida som lett till att ännu fler upptäckt tjänsten. Nu är det lika lätt att köpa tjänster från erfarna och kompetenta Runners på webben som att använda våra appar på App Store eller Google Play. Under de kommande månaderna kommer vi att släppa nya produkter, funktioner, betalmöjligheter och inte minst: partnerskap med några av landets största detaljhandlare. Det här är bara början.

– Vårt lilla team i Stockholm är mer än stolta över alla de äktenskap (blink, blink) i landet som vi räddat genom att ta hand om andras IKEA-montering. Vi växer månad för månad och ser fram emot att göra 2019 till ett ännu bättre DDIY-år (Don’t do it yourself-år).

Vill du vara med och förbättra TaskRunner? Eller kanske bli en Runner? Ladda ner våra appar och kom igång!

appstore-button  google-play-sv