Vi på TaskRunner lanserade nyligen en företagstjänst som gör det möjligt för företag att ta hjälp via TaskRunner. Sedan lanseringen av funktionen har TaskRunner fått in många nya företagskunder som använt sig av TaskRunner. Vi har intervjuat Hanna från företaget The Park om hur det är att använda TaskRunner som företag.

Hanna Melander är General Manager på en av Stockholms co-working spaces, The Park. Företaget har vid flertalet tillfällen använt sig utav TaskRunner vid behov av hjälp med mindre saker på kontoret. Vi passade på att intervjua Hanna för att få en inblick i hur det är att använda TaskRunner som ett företag.

Hur hörde ni talas om TaskRunner?

“Vi blev tipsade om TaskRunner av ett av våra Start-up bolag som sitter hos oss!”

Kul! Vid vilka tillfällen har ni använt er av TaskRunner?

“Vi använder TaskRunner för alla möjliga typer av tjänster – från målning, montering och allmänt fix som vi under våra högintensiva perioder inte hinner själva. Hur ofta beror helt och hållet på behov. Vi har bland annat fått hjälp med montering av möbler, uppsättning av TV-apparater, bärhjälp och bortforsling av skräp.”

Hur går det till när du lägger ut ett uppdrag som företag?

“Man börjar med att fota det vi behöver hjälp med, går in i appen, laddar upp bilderna, beskriver uppdraget på några rader och sedan publicerar uppdraget. Första buden på jobbet brukar trilla in inom några minut och i många fall kan man ha någon som hjälper oss på plats samma dag. Sedan väljer man om man vill betala som privatperson eller företagskund.”

Folio Images+46 8 720 56 00info@folio.se

Vad skulle du säga till någon som är tveksam till att använda sig av TaskRunner?

“Just try it! Betygssystemet gör att du enkelt kan se att det är någon som har koll på vad de gör samt att de är lika måna om slutresultatet som du är. Eftersom att priset är förutbestämt så är alla Runners alltid kvicka på att lägga bud. Dessutom är appen superenkel att använda!”

Behöver ditt företag också hjälp med mindre handyman-tjänster, montering och annat? Vi har nu ett välkomsterbjudande till alla nya företagskunder.