Snart är det dags för Halloween 2017, något som firas olika mycket i varje hem. TaskRunner tipsar om halloween-iga grejer som du och dina nära kan pyssla med medan någon av våra Runners fixar det som du inte orkar ta tag i. Kanske vill du hellre baka spindeltårta än kratta löv och måla om i badrummet?

gallery-1474660244-delish-spider-cake
Bildkälla: Delish

Spindeltårta
Under höstlov och halloweenfirande är det okej att göra det enkelt för sig. Som den här spindeltårtan. Vi föreslår att du köper en kakmix med färdig glasyr och lägger allt krut på att få till spindelvävsmönstret med en tantpetare.

Vad behöver du hjälp med?

12EatersAllOver-ss-slide-UIJF-master1050

Bildkälla: Videndae

Borrade pumpor
Dra fram borrmaskinen och borra vackra mönster i din pumpa. Enklast är om du först markerar ut var hålen ska sitta för att sedan få ett snyggt mönster, antingen först på ett papper eller direkt på pumpan. Borra försiktigt! Glöm inte att ta tillvara på innehållet i pumpan. Fruktköttet kan bli soppa och kärnorna goda snacks.

Bildkälla: Danielle Occhigrosso/Country Living

Papperspyssel
Håll dig till några simpla pyssel som denna svarta pappersvimpel. Klipp ut trianglar och häfta samman på tunna strimlor av papper. Eller varför inte piffa upp en annars trist ljusslinga? Måla försiktigt söta små spöklika figurer.

Halloween-Parade-Gamla-Stan-Sweden

Häng med TaskRunner på Shockholm 2017 i Kungsträdgården
Shockholm anordnas för sjunde året i rad den fjärde november och är ett gratis halloweenfirande som hålls i Kungsträdgården. TaskRunner kommer finnas på plats så ta med familjen och delta i våra roliga tävlingar. Läs mer här: http://shockholm.se/

Skapa ditt uppdrag och få hjälp idag!