Julen är strax runt hörnet och då är det kul att förberedda hemmet med lite roliga juldekorationer. Vi listar några enkla dekorationstips som skapar mysig julstämning hemma.

Innan du börjar med dekoreringen är det bra att bestämma ett jultema för året. Vill du satsa på det klassiska rödgröna temat? Eller kanske köra på en modernare stil av guldiga och silvriga toner? Det finns en massa olika typer av juldekorationer som nödvändigtvis inte behöver se alltför traditionellt ‘juliga’ ut.

2. Inred med ljus

Inget skapar en mysigare känsla de här mörka vinterkvällarna en olika inslag av ljus hemma. Du kan hänga upp adventsstjärnor och ljusslingor eller fylla utrymmet med levande ljus och ljusstakar. Detta kommer definitivt skapa ett varmt och mysigt intryck inför julen.

3. Satsa på det gröna

Gröna inslag av granris, tallris, mossa, julblommor och annat är det perfekta tillägget i inredningen vid jul. Granris funkar t.ex. perfekt för sig självt hängandes över fönsterkarmen eller fylld med små ljus och andra mindre juldekorationer.

4. Fyll på med textiler

Skapa en hemtrevlig och ombonad julkänsla genom att fylla huset med textiler. Häng upp tjockare och lite mörkare gardiner för vintern och satsa på att ha filtar och kuddar spridda både i sovrummet och vardagsrummet.

Behöver du hjälp av en handyman i jul? På TaskRunner kan du få hjälp redan samma dag.

appstore-button  google-play-sv

Läs mer på www.taskrunner.se