Visst låter det kul med en snygg gallerivägg? Men konst och tavlor kan vara dyrt. Därför har vi samlat några enkla idéer på hur du skapar den perfekta, men budgetvänliga, galleriväggen.

Prints och tavlor är dyrt, speciellt om man vill ha många i olika storlekar. Men vill man ändå testa sig på att skapa en gallerivägg hemma så finns det många budgetvänliga sätt att göra det på.

Leta på loppis

Det finns inget mer budgetvänligt än en lopppmarknad eller second hand-butik. Ta dig din lokala loppmarknad så lovar vi att du lär hitta några guldkorn som skulle passa in perfekt på din gallerivägg.

Dessutom behöver du inte hålla dig till endast prints eller konstverk. Leta efter andra objekt som kan återanvändas som konst och hängas upp på väggen (t.ex. kläder, gamla tallrikar, vintage kameror m.m.)

Använd metallnät

metallnät metallnät

Metallnät och galler behöver inte bara användas som en anslagstavla på kontoret. Det är även en perfekt inredningsdetalj att använda sig av för att skapa dimension i din gallerivägg.

Metallnät som på bilderna ovan är mångsidiga och billiga. Du kan komplettera de med olika krokar och boxar för att skapa förvaring. Så varför inte använda ett metallnät där du kan hänga upp allt från teckningar från barnen till en kruka med favoritväxten?


Behöver du hjälp med hemmaprojektet?

Få hjälp av någon av våra duktiga Runners med allt från att hänga upp dina tavlor till att måla om i hallen.

Ladda ned appen “TaskRunner-Få jobbet gjort” från App Store eller Google Play.


Använd dig av objekt

tavelvägg

Tavelväggen behöver inte vara platt och endast fylld med tavlor och prints. Det är ännu roligare att fylla den med olika objekt. Leta fram dina favoritprylar som du har hemma; hatten du köpte på semester i Spanien, vintage kameran du fick av morfar, eller en av dina favoritfoton från familjealbumet.

Gör det personligt 

Det bästa med en gallerivägg är att det är du som bestämmer vad du vill hänga upp på väggen. Se till att det reflekterar din personliga stil t.ex. din favoritfärg, bilder på bilar som du är intresserad av eller kanske t.om. fylld med egna konstverk?


Har du svårt att avsluta hemmaprojektet själv? Ibland har man inte tid över eller inte tillgång till verktygen som behövs. I sådana situationer är TaskRunner perfekt. Du kan boka en Runner med god kompetens och rätt verktyg som fixar arbetet snabbt och smidigt.

Läs mer om vad du kan få hjälp med på  www.taskrunner.se eller ladda ned vår app.

appstore-button  google-play-sv