Du minns förra sommarens första sommardag, du anar den, förnimmer den. Sommaren närmar sig med stormsteg även om maj har varit ovanligt kall. För många av oss innebär det en längre ledighet med många lata dagar i hängmattan, på landstället eller, om du bor i stan, på balkongen. Finns det något skönare än att stilla vakna en ljummen sommarmorgon, känna sommarens dofter i näsan, sätta på en kopp kaffe och äta frukost i morgonsolen? Du har väntat i snart ett år. Snart är väntan slut.

Samtidigt som vi älskar den där balkongen och uteplatsen är det den delen av hemmet som under större delen av året får minst kärlek och omsorg. För de flesta av oss försvinner de varma kvällarna redan i augusti och därefter blir det inte bättre. Vi är många som, när hösten kommer smygande, gör om balkongen till ett förråd för saker vi inte är så noga med för tillfället. Ändå kan balkongen, när värmen väl är tillbaka, bli hemmets viktigaste plats, en plats för sällskap, många skratt och alldeles för många glas rosé.

Hos oss på TaskRunner är det många som lägger ut “balkongrelaterade” uppdrag som de vill ha utförda. Det kan vara allt ifrån att städa upp, fixa nya blomlådor till att få sina nya trädgårdsmöbler monterade. Har du något som behöver fixas på din balkong? Skjut inte upp det, skapa ditt uppdrag redan idag!

Ge din balkong lite kärlek! 

Boka ditt uppdrag