Sensommaren är på ingång vilket gör det hög tid att fundera hur vi kan behålla den gröna sommarupplevelsen inomhus under hösten. TaskRunner ger dig några knep så att du kan få en grönare tillvaro med mer syre och harmoni i ditt hem. 

VÄXTER + VATTEN
Badrummet kanske inte känns som en sjävklar plats för växter men vi lovar att några mindre krukor med gröna bladverk kan piffa upp vilket trist badrum som helst. Extra bra fungerar det att hänga krukorna i amplar för att spara plats.

12a2ef08df873eef0f637621fc04c0f3

ROTTING + BLADKUDDAR
Hur fin är inte kombinationen av rotting och bladmönstrade kuddar? Om din balkong behöver en remake så finns all inspiration i bilden ovan. Ljuslyktor, gröna plantor, träbänkar, rottingsoffa och krukor i alla former kan göra underverk för din balkong. Behöver du kanske bärhjälp och leverans för att få dit de nya prylarna till din balkong? Lugnt, vi fixar det!

Vad behöver du hjälp med?

1660025eb9f1d633d9c15537678dea9a

ÖRTER I MÄNGDER
Få till trädgårdskänslan inne i köket med en rejäl örtträdgård. Snyggast är att sätta de färska örterna i trälådor eller zinkkrukor. Glöm inte att ge örterna mycket vatten och solljus. Behöver du hjälp med att sätta upp hyllplan i köket för din nya örtinstallation? Vi hjälper dig!

Boka ditt uppdrag!