När löven faller och naturen fylls med vackra färger är det perfekt tillfälle at ta lite tid till höstpyssel. Vi har samlat 5 enkla idéer för att skapa egna höstdekorationer.

1. Gör en egen höstkrans

Genom att använda allt från små pumpor, kottar, löv och ekollon kan du pyssla ihop en unik och vacker höstkrans.

2. Häng upp målade löv

Vid den här tidpunkten på året är gatorna fyllda med färgglada löv. Samla på dig några löv, pressa de genom att t.ex. lägga i böcker och sen pimpa till de med färg eller glitter och häng upp på ett snöre. En superenkel dekoration som går att hänga på väggen eller i fönstret.

3. Skapa en fin höstlykta

Fyll en ljuslykta med kottar, ekollon och grenar för att göra en vanlig lykta till den perfekta, mysiga höstdekorationen.

 

Höstlovet är snart här och då kan det vara kul att hitta på en massa roliga höst aktiviteter med hela familjen. Läs våra favoritaktiviteter här.

7 mysiga aktiviteter att göra i höst för hela familjen 

4. Måla pumpor  

Det finns en hel del man kan göra med pumpor under höstmånaderna. En vacker och effektfull dekoration är att helt enkelt måla pumporna i dina favoritfärger. Du kan även dekorera dem med glitter snören och annat kul. Här kan du vara hur kreativ du vill!

5. Skapa ett fint höstarrangemang

Använd naturens småelement som kottar, bär och ekollon för att skapa ett fint arrangemang som funkar som en utmärkt dekoration att ställa på soffbordet.

Få tid till höstpyssel genom att använda TaskRunner till alla de där jobbiga sysslorna. Vi monterar din möbler, kör skräpet till tippen och krattar löven.