Psst! Du är alltid försäkrad när du använder våra tjänster. Läs mer här!

Alltid  garanti & Försäkning…Läs mer!

Vad kul att

  

   

Över 7 000 kompetenta och erfarna Runners redo att hjälpa dig redan idag.

Prisförslag inom 3 minuter
Säkra betalningar
Pengarna tillbaka om du inte är nöjd
Få hjälp redan idag

Ladda ner TaskRunner!

Appen är tillgänglig både för iPhone och Android. Ladda ner den idag!

 

Så fungerar det

1.Skapa uppdrag

Skriv vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud.

2.Få svar direkt

Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj din Runner.

3.Få det gjort

Anlita en Runner och betala tryggt direkt via oss. Vi släpper pengarna först när du har godkänt uppdraget.

Låt oss ta hand om ditt kontor!

Har ni något som behöver fixas på kontoret? Låt någon av våra Runners göra det åt er istället. Vår plattform matchar ditt behov med kompetenta och kvalitetssäkrade Runners i din direkta närhet. Vi strävar alltid efter en enkelhet, hög kvalitet samt servicenivå, där dina behov står i centrum.

Med hjälp av TaskRunner kan du som har ett företag få hjälp med att hänga upp hyllor, montera interiör, anlita eventpersonal, hämta leveranser och mycket mer!

Vad kan vi hjälpa ditt företag med?

 • Montering av skrivbord, stolar och andra möbler
 • Borra och hänga upp whiteboards, tv-apparater, tavlor, gardinstänger m.m.
 • Hjälp med att flytta kontor, transport och bärhjälp av flera personer
 • Eventpersonal till företagsevent
 • Hämtning av leveranser

… och mycket annat

Så här fungerar det:

 1. Ladda ned TaskRunner-appen från App Store eller Google Play. Skriv kort vad du behöver hjälp med eller ta en bild. Välj plats, datum & tid samt sätt pris eller ta emot bud. Skapa uppdraget kostnadsfritt.
 2. Få svar direkt. Våra kvalitetssäkrade Runners lägger bud på ditt uppdrag direkt. Se deras profil, betyg och omdömen och välj den Runnern som passar just dig bäst.
 3. Jobbet utförs snabbt och smidigt. Betalningen sker online via oss först när du godkänt uppdraget.

Lägg upp ett uppdrag

 • Beskrivning – Var noga med din beskrivning, vad är det exakt som ska göras? Sätt ett estimat på hur lång tid arbetet kommer att ta, om verktyg behövs och ta med viktiga mått.
 • Bilder – Lägg till bilder, gör ditt uppdrag ännu tydligare genom att lägga till bilder på det som ska göras. Det hjälper Runnern att estimera hur hen kan utföra uppdraget.
 • Kommunikation – Kommunicera med Runnern,  ställ frågor om hantverkarens expertis, tidigare uppdrag och tillgång till verktyg så att du kan anlita bäst Runner för jobbet.
 • Tid och plats – Välj när och var uppdraget ska utföras
 • Bestäm pris – Du väljer hur mycket du är villig att betala eller ta emot bud. Läs mer om priser & budgivning längre ned på sidan.

Priser

Vi har inga fasta priser på TaskRunner. Priser varierar beroende på en hel del olika saker. När du skapar ditt uppdrag kan du själv välja om du vill sätta ett pris som du är villig att betala (detta pris kan sedan diskuteras och förhandlas med budande Runners) eller helt enkelt ta emot bud.

När du ska sätta pris själv – tänk på hur lång tid arbetet kommer ta, omfattningen och expertisen som behövs för att klara av jobbet.

När du ska ta emot bud – behöver du själv inte räkna ut hur mycket du bör betala. Men tänk på att ge en utförlig beskrivning på arbetet så att våra Runners kan göra ett bra estimat på budet.

Du hittar våra prisexempel här.

Verktyg

Ibland är det så att man inte har rätt verktyg för det som behöver utföras hemma. När du lägger upp ett uppdrag på TaskRunner är det viktigt att du kommunicerar vilka verktyg som Runnern behöver ha med sig. Våra Runners tar då med sig stegen eller borrmaskinen så slipper du tänka på det.

Få hjälp på kontoret idag!

Ladda ned appen och registrera ditt företag.

 

Alltid garanti & försäkring

Det är först när du godkänner uppdraget och är nöjd med resultatet som vi skickar betalningen till den Runner du anlitat. Om din Runner av någon anledning inte skulle dyka upp får du givetvis tillbaka pengarna. Om Runnern skulle mot förmodan skada sig eller om något skulle gå fel på plats täcker vår försäkring detta.