hyll

shelves  hyllsystem

Ibland är man begränsad av sin boendeyta och då kan det behövas lite extra pepp och inspiration för att få till hemmet så som man vill ha det. Det gäller att utnyttja väggar och takhöjd till max och ta tillvara på ytor som annars skulle vara outnyttjade.

1. OVÄNTAD KÖKSFÖRVARING
Skruva upp locken till glasburkar undertill köksskåpen och utnyttja en yta som annars bara skulle vara luft.

2. BOKHYLLA PÅ HÖJDEN
Använd takhöjden och montera upp hyllplan ovanför dörren – blir en perfekt yta för en färgkoordinerad bokhylla. Någon av våra Runners kan sätta upp hyllplanen åt dig!

3. SMARTA HYLLSYSTEM
Med stilrena hyllsystem kan du slå två flugor i en smäll – dekoration och praktisk arbetsyta. När man inte sitter vid datorn skjuts stolen enkelt in under skrivbordet och helt plötsligt får man mer golvyta. Ta hjälp av någon av våra Runners för att montera hyllsystemet.

Vad behöver du hjälp med?

trappa  glass

4. MAXA TRAPPAN
Se till att använda ytor som annars kanske glöms bort. Någon av våra Runners kan förvandla utrymmet under din trappa till en stilren bokhylla med skåp.
5. COOLA GLASVÄGGAR
När man bor litet kan det vara svårt att på ett snyggt sätt dela upp ett rum. Genom att använda sig av glasväggar får man fortfarande maximalt ljusinsläpp men skapar ändå känslan av två rum istället för ett. Våra händiga Runners är redo at hjälpa dig att få upp den där väggen!

Ta hjälp idag!