På TaskRunner brukar vi få in en massa uppdrag dagligen och du kan få hjälp med allt från IKEA-montering och mindre handyman-uppdrag till trädgårdshjälp. Men då och då får vi in uppdrag som är lite udda och ifrån TaskRunners vardag. Kolla in de här roliga uppdragen som vi har förmedlat.

5. Jultomte

uppdrag4

Vem sa att jultomten bor på Nordpolen? På TaskRunner fick vi under julen en hel del förfrågningar på jultomtar som är villiga att komma på besök under julafton.

4. Bensindunk

uppdrag3.jpg

Ibland hamnar man i en sån där vardaglig jobbig situation som man inte riktigt hittar nån bra lösning på. Men när Linus plötsligt fick slut på bensin så lade han upp ett uppdrag på TaskRunner. Hjälpen kom med en gång!


 

Är du grym på att montera IKEA-möbler och vill tjäna lite extrapengar? Du kan ansöka om att bli Runner redan idag och tjäna upp till 10 000 kr extra i månaden.

Ansök här.


3. Korvbukett

uppdrag2

Leverera en korvbukett till lillebrors kontor? Inga problem!


Oavsett om du vill överraska någon med en korvbukett eller få soffan levererad hem från affären så finns hjälpen på TaskRunner.

Skapa uppdrag direkt på hemsidan


2. Sångbud

uppdrag1

Jane från Stockholm ville överraska sin kompis på födelsedagen med ett sångbud. Då lade hon upp ett uppdrag på TaskRunner.

Robin utförde uppdraget med ett leende.

sångbud

1. Älgkorvar till Palo Alto

uppdrag5

Ja, det är sant. Någon i Palo Alto behövde 24 älgkorvar från Sverige. Varför vet vi inte, men vår Runner Maria tog sig an uppdraget och skickade 24 stycken älgkorvar enda till Palo Alto i Kalifornien.

Kolla in hennes video om det udda uppdraget:


Så vad behöver du hjälp med? Oavsett om du behöver choklad levererat till kontoret eller PAX-garderoben från IKEA monterad, så kan vi lova att våra Runners fixar det. Ladda ned appen och skapa ditt uppdrag redan idag.

appstore-button  google-play-sv

Vill du veta mer? Besök oss på www.taskrunner.se