Älskar du också att gå runt på IKEA och välja nya möbler? Det är alltid kul att få det fint hemma men det är mindre roligt att montera ihop de där möblerna när du kommer hem. Goda nyheter – nu behöver du inte montera möbler längre! 

Vissa tycker att det kan vara riktigt kul att montera sina möbler själv, men vi ser även att det finns många anledningar till varför de flesta skulle hellre slippa det. Man kanske har inhandlat lite för många möbler och det är mycket som behöver monteras eller så har man kanske helt enkelt ingen lust eller tid.

Men som tur har vi på TaskRunner superduktiga Runners som är riktigt bra på att montera IKEA-möbler. Våra Runners kommer hem till dig och monterar IKEA-möblerna åt dig redan idag, oavsett om det är en Elfa hylla eller ett helt garderobsystem. Utöver monteringen kan du även få hjälp med placeringen av möblerna och väggförankringen. När monteringen är klar tar Runnern med sig emballaget till tippen och du har nya, snygga, ihop-monterade möbler.

ikea-montering

En Runner monterar IKEA-möbler

Hur funkar det? 

Det är superenkelt. Du laddar ner TaskRunnerappen från och skapar ett monterings-uppdrag i tre enkla steg.

1. Beskriv vad du behöver hjälp med

Ange en kort beskrivning om vilka möbler det är som ska monteras. Lägg gärna till en bild på möblerna som ska monteras samt alla viktiga mått.

app

2. Välj plats och tid

Lägg in plats på var uppdraget ska utföras samt ett förslag på en tid då du vill att det helst ska göras.

 

3. Bestäm hur mycket du vill betala

Du väljer hur mycket du är villig att betala för att få möblerna monterade eller om du vill ta emot bud. Läs prisförslag.

Vips! Så har du skapat ett uppdrag!

Vad händer sen? 

När uppdraget är upplagt kommer våra kvalificerade Runners att buda på uppdraget. I appen kan du läsa Runners tidigare omdömen och se vilka uppdrag de har utfört. Du kan även chatta med dem. När du har valt att anlita en Runner betalar du säkert direkt i appen och Runnern kommer och monterar dina möbler – snabbt och smidigt.

Skapa ditt IKEA-uppdrag redan idag, enkelt och kostnadsfritt i TaskRunnerappen.

appstore-button  google-play-sv

Vill du veta mer? Besök oss på www.taskrunner.se