Vi är ofta fyllda med inspiration och motivation för förändringar i början på ett nytt åt. Funderar du på att börja året med ett inredningsprojekt? Vi ger dig de bästa inredningstipsen och trenderna för 2019.

Bring back the 90s 

Stilarna från 90-talet gör en comeback under 2019. Dessa trender innebär bland annat svampmålade väggar, glasbord samt starka mönster och färger. Men tänk på att inte ta tillbaka 90-talet helt och hållet. En vinnande kombination är att införa uppgraderade detaljer av 90-talstrenderna tillsammans med en lite mer modern stil.

Gul är färgen som lyser starkast

apartment-architecture-bedroom-271660

Fundera på att plocka på dig en del gula detaljer nästa gång du besöker inredningsbutiken. Gult är nämligen den hetaste färgen för alla inredningstrender under 2019. Gula gardiner eller sängkläder kan till exempel ge en trendig look på ditt stilrena sovrum.

Kreativ sänggavel skapar ett extra trendigt sovrum

Vill du göra om i sovrummet men har slut på idéer? Ett enkelt sätt att liva upp sovrummet och få det att kännas som ett helt nytt rum är att byta ut sänggaveln. Välj något kreativt som sticker ut och gör ditt sovrum extra trendigt.

Boka en handyman som hjälper dig med monteringen här.

Färgglada mönster drar till sig ögat

art-chairs-color-1350789.jpg

Du kanske är en person som gillar den stilrena moderna looken som varit populär inom inredning de senaste åren. Men fundera på att införa mönstrade detaljer för att piffa upp rummet. En mönstrande matta eller fåtölj kan fungera som en snygg statement i vardagsrummet.

Öppen förvaring med platsbyggda bokhyllor

Det har blivit mer och mer populärt med platsbyggda bokhyllor – något som kan vara en väldigt rolig och kreativ idé om man vill satsa på lite förändring i hemmet. Välj att visa upp dina böcker eller vinylskivor, ställ fram fina förvaringsboxar och visa upp fina dekorationer.

Läs om varför du aldrig mer behöver montera IKEA-möbler själv.

Behöver du hjälp med att borra upp gardinstången eller montera ihop bokhyllan? Ladda ned TaskRunner-appen och få hjälp av våra Runners redan idag.

appstore-button  google-play-sv

Vill du veta mer? Besök oss på www.taskrunner.se

 

Källor: Elle decoration & Metromode