Jobba extra när du vill? Ta dig an uppdrag du själv väljer? Behöver du ta första steget ut på arbetsmarknaden? TaskRunner erbjuder sjysta gig-jobb med rimlig ersättning och hjälper 1000-tals att skapa kontakter i arbetslivet. 

Ansök om att bli Runner och börja tjäna pengar.

TaskRunner är en marknadsplats som förmedlar tjänster såsom möbelmontering, transport och hantverkartjänster mellan privatpersoner. Sedan 2013 har företaget varit ledande i utvecklingen av framtidens arbetsliv och det är först nu vi ser möjligheterna som öppnas för duktiga personer att hitta första jobbet, jobba extra eller helt enkelt styra över sin egen vardag genom jobb som förmedlats av TaskRunner.

”Mitt första uppdrag via TaskRunner var att transportera en soffa. Man kan ju vara lite tveksam och orolig hur det ska gå, men det gick hur bra som helst. På kort tid kom jag upp till så många uppdrag. Gör man ett bra jobb blir man hela tiden anlitad”, berättar Ebrahim som gjort över 350 uppdrag via TaskRunner.

Som Runner på TaskRunner har man friheten att styra över sin arbetstid, vilket är väldigt lockande på dagens arbetsmarknad. Företaget har heller inga krav på hur ofta man ska utföra uppdragen eller hur många man ska göra i månaden – så länge du gör ett bra jobb och kunderna är nöjda.

Men ett perfekt jobb – finns det verkligen? Det menar Ebrahim, att han har hittat genom att ta uppdrag via TaskRunner.

“Att vara Runner är det perfekta jobbet för mig. Jag väljer själv när jag vill jobba och vad jag vill jobba med. Jag har en stor bil och hjälper folk att transportera möbler, flytta eller köra skräp till återvinningen.”, säger Ebrahim

SÅ HÄR ANSÖKER DU I TRE ENKLA STEG:

  • Ladda ned appen och registrera dig. OBS! Du måste ha fyllt 18 år.
  • Du går sedan igenom en kort intervju med TaskRunner
  • Blir du verifierad är det bara dags att börja buda på uppdrag och tjäna extra pengar.

Läs mer och ansök om att bli Runner idag.

Ladda ned appen på App Store eller Google Play och börja tjäna pengar.

appstore-button  google-play-sv