I ett samhälle fyllt av ”gör det själv”-program och smarta tips kan det kännas som ett misslyckande när man inte hinner med alla måsten eller klarar av att göra dem själv.Bara för att vi får en massa tips och trix betyder det inte att de måste användas.Det finns en massa människor som är villiga att hjälpa till och på så sätt fria upp mer tid för dig att göra annat.  Men, det är svårt att släppa taget.

Det är läskigt att outsourca för att det innebär att släppa taget och därmed kontrollen. Men det är värt det!

Tänk dig att spendera en hel dag i parken med familj och vänner istället för att städa, rensa eller tvätta. Varför inte ha någon annan som hjälper barnen med läxor när du behöver jobba sent? Tänker du hela tiden att trädgården måste rensas men kommer aldrig till skott? Våga outsourca! Om den tiden som det skulle ta att utföra arbetet kan spenderas bättre, varför inte låta någon annan utföra det åt dig? Om du inte har kunskaper att utföra en syssla, varför inte ta hjälp av någon som kan? Om du hela tiden skjuter på arbetet varför inte få det gjort av någon annan på en gång?

Att outsourca betyder inte att du har misslyckats. utan snarare att du värderar din tid. Ensamma kan vi göra så lite, tillsammans kan vi göra så mycket!