Färgglada löv, tindrande ljus och stora mysiga filtar. Ta vara på hösten och allt det mysiga med den här årstiden. På TaskRunner har vi samlat en lista med saker att göra i höst för att höja mysnivån till max.

1. Var värd för en middagsfest

Ordna ihop en mysig höstmiddag där du kan passa på att pröva nya recept och skapa goda säsongsdrinkar. Laga en utsökt middag, dekorera bordet och bjud över vännerna. Ni kan spendera en mysig kväll fylld av god mat, smakrikt vin och långa samtal.

2. Dekorera om hemma

dekor-blogg

Ta en helg för att mysa till hemmet inför de kyliga månaderna med lite nya dekorationer. Fyll rummen med stora filtar, sköna golvkuddar, mysiga ljusslingor, doftljus och tåliga gröna växter.

3. Åk på en helgutflykt till Gotland

Passa på att besöka Gotland under hösten när stränderna är tomma och vädret relativt milt. Där kan du gå långa promenader längst havet, besöka fina fiskelägen och äta god middag på någon utav Visbys fina restauranger.

4. Drick kaffe och läs i höstsolen

Ta vara på den sista solen! Köp en spännande bok, klä dig varmt och ta en kopp kaffe med dig ut på balkongen eller altanen. Skapa en riktigt mysig stämning med lyktor, prydnadskuddar och filtar.

5. Baka

bak2

Hösten är en perfekt tid för att pröva nya recept och baka godsaker som man kan njuta av framför en film. Bjud över vännerna för blåbärspaj och varm choklad.

6. Ordna en spelkväll

Mysiga höstkvällar är det bästa med den annars mörka och kalla tiden. Spendera tid med familjen genom att ordna en spelkväll. Köp en massa god snacks, varma drycker och skratta med dina nära och kära över spännande sällskapsspel.

7. Gå på långpromenader

Den friska luften under hösten får alltid en att känna sig mer energisk. Du kan promenera bland färgglada träd i skogen eller ta en långpromenad vid sjön och sedan njuta av den oslagbara känslan av att komma tillbaka in i värmen.

Med TaskRunner kan du få en massa tid över för att kunna njuta av hösten till fullt. Så vad behöver du hjälp med idag? Ladda ner vår app och skapa ett uppdrag med några får klick – våra Runners fixar det du inte orkar.

posterapp

app-store-sv   google-play-sv