Börjar du redan känna av julstressen? Julklappar ska köpas, julskinkan ska lagas, julgranen ska hämtas, julbelysningen ska bli snyggare och bättre än grannens…. Skippa julstöket i år. Vi har samlat några tillfällen när du kommer att behöva en Runner i jul.

1. När granen ska hämtas och dekoreras

christmas tree

Att köpa den perfekta julgranen och sedan transportera den hem, utan att förstöra den på vägen – det är ett tufft projekt! Låt någon fixa julgranspyntet åt dig i alla fall.

2. När julbelysningen ska sättas upp

christmas lights

Timmar spenderade genom att försöka trassla upp all julbelysning – nej, tack! Låt oss inte nämna att varannan lampa inte funkar… och vi är fortfarande rädda för att klättra upp för stegen efter det som hände förra året.

3. När julklapparna ska köpas och slås in

gift-wrapping

Det är 2 dagar kvar till jul, du har hälften av julklapparna kvar att köpa och resten har du inte ens börjat att slå in? Vi känner igen oss. Skippa den stressen i år och anlita en Runner som gör det jobbiga åt dig.

4. När man behöver en jultomte för barnbarnen

santa

Glöm billiga tomtekostymer och timmar spenderade på att försöka övertala din bror att vara jultomte i år. Låt någon göra det som tycker att det är kul, på riktigt!

5. När snön ska skottas från uppfarten

snow.gif

Snö på uppfarten? I år igen? Där ser man. Men i år behöver du inte spendera timmar på att kriga med snön. Våra Runners fixar det.👍

6. När man ska städa undan julstöket giphy

Poof! Så är julfirandet över och du blir kvar med julklappspapper, kartonger och en vissnande gran som ska köras till tippen.

Så skippa julstöket i år tillsammans med TaskRunner. Anlita en Runner som fixar det där jobbiga åt dig. Du gör det enkelt genom att ladda ner TaskRunner-appen och skapa ett uppdrag.

appstore-button  google-play-sv

Vill du veta mer? Besök oss på www.taskrunner.se