Julen är den mest magiska tiden på året men det är även en av de stressigaste tiderna. Slipp stressen i år! På TaskRunner ger vi dig tips på hur du minskar julstressen. 

1. Planera i förväg

Sätt dig ner en kväll och planera allt som behöver göras innan jul. Gör en julklappslista och en lista med allting du saknar i form av juldekorationer samt en inköpslista för all mat. Då får du en bättre överblick på vad det är som faktiskt ska göras, så kan du börja bocka av listorna vartefter.

2. Få julgranen hämtad och levererad

thomas-kelley-178160-unsplash

Bara tanken av att åka för att köpa julgranen, fästa den på bilen och sedan försöka transportera den hem utan att den förstörs på vägen känns stressig. Låt någon annan ta hand om transporten så kan du fokusera på om juldekoreringen istället.

3. Ta en paus

Ta en paus mitt i julförberedelserna! Använd fritiden för att mysa framför en mysig julfilm eller kanske baka något gott. Frigör din tid genom att låta någon annan ta hand om julstöket. Läs vad våra Runners kan hjälpa dig med under julen. 

4. Få julklapparna inslagna

freestocks-org-487556-unsplash

Har du handlat så många julklappar att du inte vet var du ska börja? Eller du kanske helt enkelt inte tycker om att slå in en massa presenter? Vi förstår! Anlita ett par extra händer som hjälper dig att få julklapparna inslagna.

5. Försök inte göra allting själv

Du behöver inte göra allting själv. Är det du som står för planeringen och att förbereda julmiddagen? Be vänner och familj att komma med olika maträtter och desserter så att allting inte ligger på dina axlar.

Har lampan i vardagsrummet slutat fungera eller benet på matbordet lossnat precis lagom till jul? Glöm inte att du kan få snabb hjälp av en handyman.

Ladda ned TaskRunner-appen och skapa ditt jul-uppdrag redan idag.

appstore-button  google-play-sv

Vill du veta mer? Besök oss på www.taskrunner.se