Okej, let’s be honest. Alla har vi haft ett misslyckat projekt vid monteringen av IKEA-möbler. Du har suttit där på golvet i några timmer och försökt att få ihop ett nattduksbord och nu är du redo att börja gråta. Då kanske du känner igen dig i de här 5 situationerna?

1. Motivation

ikea1.gif

Du är superglad över dina nyinköpta möbler och är redo att montera ihop dem. “Jag fixar det här, hur svårt kan det vara?” tänker du, sätter på lite popmusik och börjar med monteringen.

2. Förvirring

ikeainstruktioner.gif

Du är inne på första timmen. Du har läst instruktionerna 7 gånger men förstår fortfarande inte hur du ska montera ihop skjutdörrarna till PAX-garderoben.

3. Ilska

angry.gif

Du är inne på timme två. Du har tappat bort två skruvar, lyckats skära tummen på någonting vasst och börjar tappa tålamodet.

4. Paus

chill

Du tar en kort paus, dricker lite kamomillte och försöker motivera dig själv att du faktiskt klarar av det.

5. Hopp

tejp

Du hittar en alternativ lösning genom att limma ihop två träbitar eller använda silvertejp för att hålla ihop allting, och hoppas på att det inte rasar ihop inom det närmaste dygnet.

Psst…vi på TaskRunner har goda nyheter: du behöver inte montera möblerna själv! Med några få klick kan du anlita en Runner som fixar det åt dig. Du gör det enkelt genom TaskRunnerappen.

appstore-button  google-play-sv

Vill du veta mer? Besök oss på www.taskrunner.se