Du kanske precis har flyttat till en ny lägenhet och ska äntligen borra upp hyllan för böckerna eller väggfästet för nya TV:n. Alla har vi någon gång försökt borra och hänga upp saker hemma och det har inte alltid slutat bra… 

1. Förberedelse

Du spenderar de första 15 minuterna genom att leta efter ett borrmaskinen och 10 minuter till på att försöka hitta ett vattenpass tills du kommer på att du lånade ut den till en vän som skulle flytta – för två år sen! Men det stoppar dig inte!

2. Planering

Du knackar på väggen, ritar markeringar, ersätter vattenpasset med en linjal – because why not, funkar väl lika bra? Sen tar du tar de verktygen du har och sätter igång.

tools

3. Rädsla

Rädslan av att göra fel och få fula hål i väggen kryper sig in. Du vill ju att din nya lägenhet faktiskt ska se bra ut efter att du är klar.

Funderar på att be om hjälp? Anlita då en handyman som hjälper dig redan samma dag.

4. Borrning

Borrmaskinen gick sönder direkt efter att du lyckats borra det första hålet – som dessutom hamnade lite snett. Så du tar fram hammaren och försöker med den istället.

hammare

5. Göra om

Du har lyckats få upp hyllan och ja den lutar lite åt vänster så att fotoramen slider ned till golvet, men det funkar väl? Näh, det är nog bäst att göra om och få en rak hylla utan fula hål i väggen – anlita en Runner som fixar borrningen åt dig redan idag! Psst.. de tar också med sig borrmaskinen och vattenpasset så du slipper låna från grannen.

Skapa ditt uppdrag på www.taskrunner.se eller ladda ned appen nedan.

appstore-button  google-play-sv

Vill du veta mer? Läs mer här.