Köket är en central del av varje lägenhet. Ibland finns det dock ont om plats och man vet inte riktigt var man ska förvara allting så att det blir ordning och reda. På TaskRunner ger vi dig 5 smarta tips på hur du kan inreda ett mindre kök.

1.Vägghängd förvaring

kökstips1.jpg

Ofta räcker lådorna och hyllorna inte till för att få plats med all köksutrustning. Skapa egen öppen förvaring genom att helt enkelt hänga upp den. Häng upp dina stekpannor, slevar och annat ovanför köksbänken eller köksön. Både snyggt och smart!

2. Mobil köksö

Är det ont om utrymme i köket kan det vara svårt att lyckas inreda det med en köksö. Istället kan man investera i en mobil köksö – det skapar extra arbetsyta och mer förvaring. Dessutom är det lätt att flytta på när man behöver mer plats.

3. Dekorera uppåt

kökstips2

Finns det plats mellan kylskåpet och taket? Använd den ytan för smartare förvaring med fina behållare, korgar och lådor. Inred ditt kök på höjden med öppna hyllor på ytor som du annars inte skulle använda.

4. Ljusa kulörer & blanka ytor

En ljus köksinredning med vita luckor och bord eller krämfärgade väggar kan ge köket en öppen känsla. Man kan kombinera dessa med mörkare detaljer för kontrast.

Kanske du behöver nya köksluckor för att fräscha upp köket lite? Se hur du enkelt kan byta ut dina köksluckor hos urbanfront.se

5. Växter

kökstips3

Växter livar alltid upp ett rum! I köket kan du plantera sådana växter som kan användas till matlagningen. Fundera på att fylla fönsterbrädan med basilika, mynta eller kanske till och med ätbara blommor. Är det ont om plats kan du även där kan du hänga upp dina krukväxter.

TaskRunner hjälper dig att outsourca mindre uppdrag och anlita en Runner som kan borra upp den nya hyllan, hänga upp lampan eller fixa handtaget som lossnade. Ladda ner appen och skapa ditt uppdrag med bara några få klick.

app-blog

 

 

 

app-store-sv

google-play-sv